Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Organisering af arbejdsmiljøarbejdet (AMO) ved hjemmearbejde

Organiseringen af arbejdsmiljøarbejdet undtager hjemmearbejde med mindre man arbejder i hjemmet i hele arbejdstiden eller regelmæssigt. Bekendtgørelsen om hjemmearbejde undtager hjemmearbejde fra hele arbejdsmiljølovens kap. 2, der vedrører krav til organisering af arbejdsmiljøarbejdet.

Bekendtgørelsen om hjemmearbejde undtager hjemmearbejde fra hele arbejdsmiljølovens kap. 2, der vedrører krav til organisering af arbejdsmiljøarbejdet. Bekendtgørelsen om hjemmearbejde fastsætter dog samtidig, at arbejdsmiljøreglerne om organisering af arbejdsmiljøarbejdet gælder fuldt ud, hvis arbejdet i hjemmet enten foregår i hele arbejdstiden eller foregår regelmæssigt.

Der er i bekendtgørelsen om hjemmearbejde fastsat bestemte krav fra bekendtgørelsen om samarbejde om sikkerhed og sundhed med senere ændringer, der gælder for hjemmearbejde, der ikke udføres i enten hele arbejdstiden eller foregår regelmæssigt.

De regler fra bekendtgørelsen om samarbejde om sikkerhed og sundhed, der er sat til at gælde i forhold til hjemmearbejde, handler bl.a. om krav til planlægning, ledelse og koordinering af virksomhedens samarbejde om sikkerhed og sundhed, deltagelse i udarbejdelsen af virksomhedens arbejdspladsvurdering, rådgivning af arbejdsgiveren om løsning af sikkerheds- og sundhedsmæssige spørgsmål og sikring af, at medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen kan deltage i virksomhedens planlægning af sikkerheds- og sundhedsarbejdet

Bekendtgørelse om samarbejde om sikkerhed og sundhedHenter PDF