Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Hvor går grænsen - start snakken med dialogkortene

For at forhindre seksuel chikane samt grænseoverskridende og krænkende adfærd på arbejdspladsen, er det vigtigt, at I får drøftet, hvor grænserne går netop hos jer. Download dialogkortene og gør det nemmere at tale om og forebygge seksuel chikane.

5 råd til brug af dialogkortene

  • Brug dialogkortene som samtalestarter. De kan hjælpe med at øge bevidstheden om individuelle grænser og dermed være med til at forebygge seksuel chikane og krænkende adfærd.
  • Gør dialogkortene synlige på arbejdspladsen. Læg dem f.eks. steder, hvor medarbejderne mødes, eller brug dem som værktøj til møder i arbejdsmiljø-, samarbejds- og MED-udvalg, afdelingsmøder, teamdage eller lignende.
  • Dialogkortene kan bruges i både større eller mindre grupper. I kan fx være to, fire eller flere sammen alt efter, hvad der passer til jeres arbejdsplads.
  • Tag udgangspunkt i de dilemmaer, der er relevante for jer og spring de andre over. Der er også kort, hvor I kan formulere og indsætte jeres egne dilemmaer.
  • Del de refleksioner og input, der kommer fra dialogkortene med jeres ledelse og medarbejderrepræsentanter. På den måde kan de indgå i arbejdet med at udvikle en politik mod seksuel chikane, der passer til jeres arbejdsplads.
Dialogkort om julefrokost, jargon og kollegaer i forhold