Gå til hovedindholdet

Arbejdstilsynet fører fortsat tilsyn med alvorlige ulykker

Regeringens tiltag for at stoppe spredningen af coronavirus (COVID-19) har også betydning for Arbejdstilsynets tilsyn med virksomhederne i Danmark.

altText
Arbejdstilsynet og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø gennemfører løbende undersøgelser, der blandt andet sætter tal på arbejdsskader, hvad de koster og hvordan danskerne oplever deres arbejdsmiljø.

Som hos andre offentlige myndigheder arbejder Arbejdstilsynets medarbejdere hjemmefra i den kommende tid. For at undgå, at Arbejdstilsynets tilsyn bidrager til, at der sker mulig spredning af smitte med coronavirus fra medarbejdere og mellem virksomheder, udsættes alle planlagte tilsyn indtil videre. Den kommende tid er det således kun tilsyn i forhold til fx alvorlige ulykker og klager, der vil blive gennemført efter en konkret vurdering.

Arbejdstilsynets CallCenter holder fortsat åbent, og står som vanligt klar til at vejlede om det gode arbejdsmiljø og modtage klager.

Call Centeret kan kontaktes mandag-torsdag kl. 8-15 eller fredag kl. 8-14 på tlf. 70 12 12 88.