Gå til hovedindholdet

AFLYST: Temamøde om krænkende handlinger og vold uden for arbejdstid.

Arbejder du med arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Har I styr på hvordan I skal håndtere krænkende handlinger og vold uden for arbejdstid?

Kvinde peger på plakat

Du får nu mulighed for at høre nærmere om hvordan din virksomhed kan forebygge krænkende handlinger, mobning og chikane, samt hvordan I kan håndtere risikoen for vold uden for arbejdstid.

Kom og mød erfarne tilsynsførende, der dagligt er i dialog med både offentlige og private virksomheder om håndtering af det psykiske arbejdsmiljø. Du kan få viden om Arbejdstilsynets fortolkning af reglerne samt uformel sparring, vejledning og inspiration til forebyggelse.

Derudover kan du træffe repræsentanter for det nye rejsehold til forebyggelse af sygefravær.

Temamødet finder sted torsdag den 2. april 2020 kl. 13:00 -16:00 hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Syd, Eltangvej 232, 6000 Kolding

Rutevejledning

Målgruppen for temamødet er arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og andre, der arbejder med det psykiske arbejdsmiljø på virksomhederne.

Det er gratis at deltage. Af hensyn til planlægningen, vil vi gerne have en tilkendegivelse af, hvor mange I kommer. Så giv os gerne en melding senest den 20. marts 2020, hvis du ønsker at deltage.

PÅ GRUND AF SMITTEFARE (CORONAVIRUS) ER TEMAMØDET AFLYST. DE TILMELDTE VIL MODTAGE NÆRMERE INFORMATION!

Henter PDF