Gå til hovedindholdet

Ny hjemmeside samler viden om arbejdsmiljøet ved offshore olie- og gasaktiviteter

Arbejdstilsynet fører tilsyn med arbejdsmiljøet i de danske olie- og gasfelter i Nordsøen. På en ny hjemmeside samler tilsynet fra første september al deres information om arbejdsmiljø på offshoreanlæg og fartøjer til efterforskning og produktion af olie og gas.

Regeloversigter, ulykkesanmeldelser, tilsynsinformation m.m. er fra første september samlet på hjemmesiden offshore.at.dk. Tidligere lå indholdet på Arbejdstilsynets hovedside, men med en selvstændig side får offshore olie- og gasområdets brugere et bedre overblik over både lovgivning og selvbetjening.

”Både naturen og arbejdsopgaverne stiller store krav til sikkerheden for medarbejdere i Nordsøen. Derfor er et sikkert og sundt arbejdsmiljø en livsnødvendig del af arbejdsdagen hos virksomheder inden for offshore, olie og gas. Jeg er glad for, at vi med den nye hjemmeside kan give rådgivere, medarbejdere og beslutningstagere et samlet overblik over regler og viden på området”, siger kontorchef Mikkel Laurentzius, Offshore Olie og Gas, Arbejdstilsynet

Den nye hjemmeside indeholder bl.a. ofte stillede spørgsmål om arbejdsmiljø, og hjemmesiden gør det nemmere at bruge tilsynets whistleblower-funktion, der giver medarbejdere en lukket kanal, hvor de anonymt kan rapportere brud på sikkerheden inden for offshore olie og gas området.

Besøg den nye hjemmeside om offshore olie og gas på: https://offshore.at.dk

Henter PDF