G� til hovedindholdet

Få styr på arbejdsmiljøet trin for trin

Fire nye guides bryder centrale arbejdsmiljøopgaver ned i simple trin og giver tips og værktøjer til, hvordan I som virksomhed bedst kommer i mål.

Skal du forberede dig til tilsynsbesøg, skal du etablere den lovpligtige arbejdsmiljøorganisation eller har du brug for hjælp til at finde den rigtige arbejdsmiljørådgiver?

Så er der ny hjælp at hente på Arbejdstilsynets hjemmeside. Arbejdstilsynet lancerer i dag en række digitale guides, som trin for trin hjælper virksomhederne med at komme i mål og overholde reglerne på en række centrale områder.

De 4 nye guides

De nye guides bryder de forskellige opgaver ned i simple trin og giver tips og værktøjer til, hvordan I bedst kommer i mål, så I overholder arbejdsmiljølovens krav og finder den rigtige løsning til virksomheden.

De 4 guides handler henholdsvis om:

  • At forberede sig til besøg af Arbejdstilsynet
  • At etablere den lovpligtige arbejdsmiljøorganisation
  • At finde den rigtige arbejdsmiljørådgiver
  • At komme i mål med APV arbejdet

Mål og baggrund

Målet med de nye guides er at gøre det lettere for virksomhederne at styrke arbejdsmiljøarbejdet og overholde reglerne i en række centrale situationer – ved at stille relevant viden og digitale værktøjer til rådighed med udgangspunkt i bestemte situationer.

På at.dk vil der løbende komme flere guides, som vil give virksomhederne hjælp trin for trin til at opfylde forskellige krav i lovgivningen. En guide til den kemiske risikovurdering er på vej.

Find de fire nye guides her:

Bliv klar til tilsyn

Kom i mål med APV-arbejdet

Sådan etablerer du en arbejdsmiljøorganisation

Find din arbejdsmiljørådgiver

;

Henter PDF