Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til Tilsynscenter Nord Hadsten

Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Så bliv kontorelev hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord i Hadsten. Vi er 26 medarbejdere, der står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid. Vi har et godt samarbejde og vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi har erfaring med elever og gør meget for, at du bliver en del af gruppen. 


Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  
 
Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  
 
Du kan læse mere om os på www.at.dk


En god og spændende start på dit arbejdsliv 

Som elev hos os får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Uddannelsen veksler mellem teori og praksis. Teorien får du på skolen og det praktiske tager vi os af.
 
Du vil i løbet af din kontoruddannelse blive oplært i forskellige jobfunktioner, hvor du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med en kollega. Din arbejdsdag vil ofte være en blanding af nye udfordringer og daglige faste opgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med support af de tilsynsførende og planlægning af de tilsynsførendes besøg på virksomheder, sagsbehandling, journalisering og telefonisk betjening af virksomheder via vores Call Center. For at kende baggrunden for dine opgaver, vil du efter behov komme med på tilsyn. 
 
Du evaluerer løbende din individuelle praktikplan sammen med din elevansvarlige.


Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du er: 

 • dygtig til at formulere dig både skriftligt og mundligt,
 • god til telefonisk kontakt,
 • omstillingsparat og har lyst til at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver i dit elevforløb,
 • positiv i din tilgang til andre mennesker og er god til at samarbejde,
 • serviceminded og kvalitetsbevidst,
 • god til at bevare overblikket og kan prioritere din tid i en travl hverdag og
 • ansvarsbevidst og har fokus på selv at gøre en indsats for at opnå resultater.

 
Uddannelsesmæssige krav

 • Du skal have bestået eller forvente at bestå:
 • EUX,
 • HHX,
 • HF, STX, HTX suppleret med et 5 ugers grundforløb eller
 • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration, som er udstedt før 1. august 2015.

Hvis du er fyldt 25 år inden grundforløbets start, skal du også have en realkompetencevurdering.

Du kan læse mere om adgangskrav til offentlig administration på www.uddannelsesnaevnet.dk


Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

​Vi har 2 ledige stillinger som kontorelev med speciale i offentlig administration. Stillingerne er fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi vil gerne have at du starter den 15. august 2021.
 
Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse, hvor du i et sammenhængende forløb kombinerer praktik hos os med ca. 15 ugers skoleophold samt afsluttende fagprøve, fordelt over hele perioden. 
 
Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.  
 
Arbejdsstedet er Tilsynscenter Nord, Over Hadstenvej 48, 8370 Hadsten. 


Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte elevansvarlige Marianne Lovmand på tlf. nr. 7220 9901 eller mail mls@at.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 29631726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv, evt. realkompetencevurdering og eksamenspapirer (eller seneste karakterudskift) elektronisk senest mandag den 12. april 2021 kl. 12.00

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16. 

Send Ansøgning