Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Data Scientist til udvikling og drift af Machine Learning modeller

Vil du have en nøglerolle i forhold til udviklingen af vores ML modeller og vil du gerne være med til at gøre en forskel for arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser? Er du innovativ og har du drivkraften til at planlægge og eksekvere projekter på et højt niveau? Så har vi jobbet til dig i Kontor for Digitalisering og Data.
 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor

​I Arbejdstilsynets Kontor for Digitalisering og Data er vi ansvarlige for digitaliseringen af organisationens opgaver og for at bringe Arbejdstilsynets data i spil - både internt og eksternt.  Vi sikrer, at driften af systemerne er effektiv og sikker, og at systemerne er tilgængelige og performer, som de skal. Arbejdstilsynets fagsystemer udgør et komplekst systemlandskab, der bl.a omfatter selvbetjeningsløsninger til virksomhederne, mobile løsninger til vores tilsynsførende, data warehouse, machine learning modeller til tilsynsplanlægning mv.

Du vil få mulighed for at udfordre dig selv i arbejdet med ML modeller til udvælgelse af de rette virksomheder til tilsyn og også at bruge dit indblik i data og din tekniske faglighed i forhold til vores fokus på løbende at blive mere datadrevne og målrettede i vores tilsynsarbejde.

Du bliver en del af et agilt set up og dine opgaver vil blive løst i tæt samarbejde med Scrummaster og Product Owner, som sammen med Product Manager sørger for, at de rigtige ting bliver prioriteret. Du vil også få et tæt samarbejde med Statens IT  og vores udviklingsleverandør.

 

Dine opgaver vil være:

Du er med til at udvikle nye ML-modeller og optimere dataflows samt processer, der sikrer en effektiv drift, ligesom det bliver dig der:

  • deltager aktivt og nysgerrigt i udvikling af prototyper og Proof of Concepts, herunder behovsafklaring med forretningen,
  • sikrer, at de produktionssatte modeller overvåges, evalueres og gentrænes efter behov,
  • planlægger, udfører og administrerer integrationen af data til og fra vores dataplatform (Databank) og
  • bidrager til testplaner og –scenarier for at sikre, at modellerne kan implementeres i produktionsmiljøet.

 
Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant teknisk, videregående uddannelse fx cand.it, datalogi, ingeniør eller tilsvarende,
  • udover Machine Learning, Business Intelligence og Data Warehousing er det en fordel, hvis du har kendskab til Python / R, ETL, datamodellering, T-SQL, SSIS og PowerBI,
  • tænker og arbejder analytisk, struktureret og helhedsorienteret og at du kan finde ind til kernen i et problem,
  • tager ansvar, er udadvendt og handlekraftig,
  • er en stærk kommunikator, der kan formidle løsninger og problemstillinger i et enkelt og ikke-teknisk sprog – såvel mundtligt som skriftligt – til ledelse og brugere og
  • har et bredt og konkret kendskab til platforme, teknologier og infrastruktur, og evner at omsætte din viden til rådgivning.

Som person er du løsningsorienteret og motiveres af at bruge dine tekniske og kreative evner til at spotte nye muligheder omkring dig. Du er nysgerrig og har et naturligt drive, og du holder dig derfor altid opdateret på de seneste tendenser indenfor machine learning.
 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. juni  2021

​Du vil – afhængigt af kvalifikationer og erfaring – blive ansat enten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.


Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Kontorchef Kirsten Brink på tlf.nr. 7220 8601 eller chefkonsulent Søren Bjerregaard på tlf.nr 7220 8630

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 21. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 17 2021.

Send Ansøgning