Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Akademiker til udbud og indkøb

Kunne du tænke dig at arbejde med indkøb og udbud i Arbejdstilsynet? Og vil du være med til at sikre at Arbejdstilsynet indkøber varer og tjenesteydelser på den bedste og billigste måde? Er du analytisk, imødekommende og har en akademisk baggrund? Så er her muligheden for et spændende job i kontoret for Økonomi og Styring, hvor en af vores dygtige medarbejdere er på vej på barsel.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Vær med til at løse udbuds- og indkøbsopgaver 

Du bliver en del af vores kontor for Økonomi og Styring, der bl.a. varetager en lang række opgaver inden for økonomi og styring. Vi er med til at sikre, at direktionen har det bedste beslutningsgrundlag i forhold til den overordnede strategiske og økonomiske styring af Arbejdstilsynet.

Opgaven med udbud og indkøb indebærer, at vi i kontoret skal sikre, at Arbejdstilsynet efterlever de regler og retningslinjer, der er forbundet med indkøb af varer og tjenesteydelser, herunder de indkøb, der skal udbudssættes. I år skal vi bl.a. indkøbe en række el- eller hybridbiler som en del af vores bæredygtighedsstrategi, og vi skal vælge de bedste og billigste el-biler ud fra vores behov.

Din primære opgave bliver at hjælpe og vejlede organisationen, når der skal indkøbes varer og tjenesteydelser – fx konsulenthjælp til projekter eller lignende. Du får derfor en bred kontaktflade med hele organisationen og bliver en vigtig sparringsparter for mange kolleger.

Stillingen er placeret i kontorets styringsteam, der løser en lang række spændende opgaver, som du – afhængig af din profil –  også kan blive involveret i. Styringsteamet varetager bla. disse opgaver:

 • Analyser med henblik på en effektiv varetagelse af Arbejdstilsynets opgaver
 • Udarbejdelse af ledelsesinformation mv. til direktion og øvrige chefer
 • Projekt- og porteføljestyring af Arbejdstilsynets projekter
 • Mål- og resultatstyring
 • Udvikling af interne processer og forretningsgange generelt i forhold til styring i Arbejdstilsynet.

Vi arbejder tæt sammen med direktionen og Beskæftigelsesministeriets departement. Herudover vil du få et bredt samarbejde internt i Arbejdstilsynet med tilsynscentrene og de faglige kontorer.

Dine konkrete arbejdsområder og opgaver sammensætter vi på baggrund af din faglige profil og dine kompetencer.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

 • er cand.polit, cand.merc, cand.merc.jur, cand.jur, cand.scient.pol. eller har en anden samfundsvidenskabelig baggrund, men det vigtigste er interessen for at arbejde med indkøb og udbud
 • har veludviklede samarbejdsevner og højt engagement
 • er enten nyuddannet eller har et par års erhvervserfaring
 • interesserer dig for og eventuelt har erfaring med udbuds- og indkøbsopgaver
 • har et højt fagligt niveau og en stærk analytisk sans
 • er grundig og omhyggelig
 • evner og har lyst til at sætte dig ind i kontraktligt materiale
 • formidler budskaber om indkøb og udbud på en let tilgængelig måde både mundtligt og skriftligt.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 12 måneder. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt eller senest den 1. august 2021.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Landskronagade 33, 2100 Københavns Ø. 

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte økonomichef Claus Skovhøj Olsen på tlf.nr. 7220 8507.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 18. juni 2021 kl. 12:00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Send Ansøgning