Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Akademiker til analyse af Arbejdstilsynets indsatser og datamanagement

Vil du være med til at udarbejde analyser af Arbejdstilsynets indsatser og oparbejde data fra spørgeskemaundersøgelser? Kan du omsætte data til viden? Trives du med at arbejde med store datamængder og har du en systematisk tilgang til opgaver? Er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst? Så er en stilling som barselsvikar i kontoret for Analyse og Metode i Arbejdstilsynet måske noget for dig.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Bliv en del af et fagligt stærkt team til analyse af indsatser og overvågning af arbejdsmiljøet i Danmark

Du bliver en del af kontoret for Analyse og Metode i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Kontoret har ansvaret for analyser og evidensarbejde i Arbejdstilsynet og for aktivt at omsætte denne viden til udvikling af nye indsatser og metoder, der kan fremme Arbejdstilsynets indsatser. Opgaverne i kontoret består blandt andet i at følge op på Arbejdstilsynets indsatser og virkemidler med kvalitative og kvantitative analyser og evalueringer samt i tæt samarbejde med andre fagkontorer sikre, at viden omsættes og anvendes i praksis.

Kontoret har tillige ansvaret for overvågning af arbejdsmiljøet i Danmark, der hovedsageligt er baseret på to store spørgeskemaundersøgelser. Vi arbejder blandt andet med at udvikle, oparbejde og analysere data fra overvågningen.

Du vil især blive knyttet til kontorets analysearbejde med Arbejdstilsynets indsatser og virkemidler, hvor dine opgaver, alt efter interesse og kompetencer, vil bestå af selvstændige, statistiske analyser på Arbejdstilsynets tilsynsdata og analyser af spørgeskemadata fra tilsynsførende. Der vil også være opgaver i forbindelse med overvågningen, hvor de primære opgaver vil være at oparbejde data fra spørgeskemaer og gennemføre analyser i relation til disse data.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, med et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø. I kontoret er vi 26 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og tre studentermedhjælpere. Som vores nye kollega bliver du en del af et engageret kontor med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at bruge dine kompetencer og tidligere erfaringer.

Som udgangspunkt vil dine opgaver omfatte:

 • deltage i analyser og evaluering af Arbejdstilsynets indsatser
 • statistisk analyse af tilsynsdata og overvågningsdata
 • oparbejde data fra spørgeskemaundersøgelser
 • udarbejdelse af præsentationer og notater mv.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • er cand.scient.san.publ., cand.scient.soc., cand.scient., cand.techn.soc., cand.scient.pol. eller lignende
 • har stærke metodiske kompetencer
 • har erfaring med SAS
 • har erfaring med at arbejde med spørgeskemadata
 • har kendskab til SurveyXact eller lignende programmer
 • har lyst til at arbejde med arbejdsmiljø og arbejdsmiljødata
 • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang
 • har lyst til at arbejde med formidling og præsentation af data
 • er initiativrig og kan arbejde både selvstændigt og indgå i projekter med andre
 • er god til at formulere dig på skrift.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 6 måneder med mulighed for forlængelse. Vi vil gerne have, at du starter 16. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Sørensen på tlf. nr. 7220 8913 eller specialkonsulent Anja Kirkeby på tlf. nr. 7220 8940.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 22. juni kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Send Ansøgning