Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Data specialist til datawarehousing og BI udvikling

Vil du være med til at bringe en større systemmodernisering sikkert i hus, så vores tilsynsførendes arbejdsredskaber og processer forbedres? Og kan du skabe forbindelse mellem et forretningsbehov og det relevante data, så data vil bringe værdi hos vores interessenter? Så har vi en spændende stilling i Digitalisering og Data.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre at data giver værdi hos virksomheder, politikere og i hele Arbejdstilsynet

​Arbejdstilsynet er midt i en omfattende modernisering af vores systemlandskab. Arbejdstilsynets fagsystemer udgør et komplekst systemlandskab, der omfatter bl.a. selvbetjeningsløsninger for landets virksomheder og mobile løsninger til vores tilsynsførende.

Moderniseringen skaber forandringer i en lang række af de mest centrale arbejdsredskaber og processer hos vores tilsynsførende. Det bygger blandt andet på en omstrukturering af de helt centrale datamodeller, og måden data understøtter det operationelle arbejdet i Arbejdstilsynet på bl.a. gennem daataudstilling til applikationer, interne og eksterne API'er, rapporteringsløsninger og machinelearningmodeller til tilsynsplanlægning.

Vi benytter Microsoft som platform - herunder SQL server og SSIS til datawarehouse-udvikling, SSAS til udvikling af tabualre modeller, som danner datagrundlaget for vores rapportering. Selve rapporterne udvikler vi i Power BI. Arbejdstilsynet har derudover påbegyndt arbejdet med at omlægge drift og udvikling til cloubaserede løsninger, herunder Azure.

Du kommer til at arbejde i et datateam i tæt samarbejde med vores øvrige udviklingsteams, vores arkitekter, de forskellige brugere af vores data både inden for og uden for Arbejdstilsynet. I fællesskab sikrer vi, at data bliver bragt i spil og giver værdi hos virksomhederne, politikerne og i hele Arbejdstilsynet.

Dine opgaver vil være at:

 • viderudvikle vores eksisterende dataplatform og datawarehouseløsning
 • udvikle tabularemodeller som datalag mellem datawarehouse og rapporteringslaget
 • udvikle rapporter i Power BI
 • planlægge, udføre og administrere integrationen af data til og fra vores dataplatform (Databank)
 • udarbejde løsningsforslag om databrug i samarbejde med forretningen
 • sikre fastholdelsen og udviklingen af de datamodeller, som understøtter Arbejdstilsynets arbejde med moderniseringen af systemlandskabet.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant teknisk, videregående uddannelse fx cand.it, datalogi, ingeniør eller tilsvarende
 • har erfaring med datamodellering, databearbejdning og dataintegration
 • har kendskab til datawarehousing
 • har erfaring med samarbejde med databrugere om den bedste løsning på forskellige databehov
 • har kendskab til at arbejde efter agile metoder scrum og/eller SAFe
 • tager ansvar, er udadvendt og handlekraftig
 • er god til at samarbejde med mange forskellige fagligheder.

Du skal også have lyst og drive i forhold til  at udvikle og udforske dataområder, se muligheder og kunne kommunikere dine ideer.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2021.

​Du bliver ansat som specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Kontorchef Kirsten Brink  på tlf.nr. 7220 8601 eller Specialkonsulent Niels Møller Christensen på tlf.nr 7220 9150.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 28. september 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler den 4. oktober 2021.

Send Ansøgning

Henter PDF