Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Akademiker til udvikling af kontrolmiljø på økonomiområdet

Vil du være med til at udvikle et styrket kontrolmiljø i Arbejdstilsynets økonomistyring og understøtte den strategiske ledelse i styrelsen? Har du et højt fagligt niveau og en stærk analytisk sans? Så er en stilling i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget for dig. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Udvikling af Arbejdstilsynets kontrolmiljø og økonomistyring

Du bliver en del af vores kontor for Økonomi og Styring med 14 medarbejdere. Vi har til formål at sikre, at direktionen har det bedste beslutningsgrundlag i forhold til den overordnede strategiske ledelse af Arbejdstilsynet, herunder den overordnede økonomi-, aktivitets- og resultatstyring.

Du skal arbejde med at styrke og udvikle vores eksisterende kontrolmiljøer vedrørende økonomistyringen. Formålet er at øge sikkerheden i Arbejdstilsynets økonomiprocedurer, og området er højt prioriteret.

Stillingen indebærer, at du skal:

 • være ansvarlig for at opbygge et styrket kontrolmiljø og ledelsestilsyn på økonomiområdet i Arbejdstilsynet i samarbejde med dine kollegaer og Beskæftigelsesministeriets departement
 • opbygge værktøjer og skabeloner til økonomiadministrative kontroller, så de både er brugervenlige og lever op til gældende retningslinjer
 • medvirke til at udvikle, forbedre og forankre Arbejdstilsynets processer på det økonomiadministrative område
 • arbejde tæt sammen med Beskæftigelsesministeriets departement og de budgetansvarlige chefer og økonomimedarbejdere i Arbejdstilsynet
 • udføre øvrige opgaver vedrørende økonomistyringen i Arbejdstilsynet

Stillingen er placeret i kontorets økonomiteam, der løser en lang række spændende opgaver, som du – afhængig af din profil – også vil tage del i. Økonomiteamet varetager bl.a. disse opgaver:

 • Finanslovsarbejde og budgetlægning
 • Budgetopfølgninger og regnskab
 • Ansvaret for de økonomiadministrative systemer
 • Arbejdstilsynets primære kontakt til Rigsrevisionen
 • Analyser af økonomisk karakter
 • Udvikling af interne processer og forretningsgange i forhold til økonomistyringen i Arbejdstilsynet.

 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med eller interesse for opbygning af kontrolmiljøer
 • har et højt fagligt niveau, en stærk analytisk sans og arbejder struktureret
 • er imødekommende og har gode samarbejdsevner og et højt engagement
 • er opsøgende og initiativrig
 • formidler budskaber på en let tilgængelig måde både i fx notater, Power Point-præsentationer og på møder

Det er en fordel men ikke en forudsætning, hvis du har kendskab til økonomi- og ressourcestyring i staten og de fællesstatslige økonomiadministrative systemer.

 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. marts 2022.

Du vil afhængig af kvalifikationer blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kompetencer og erfaring.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Claus Skovhøj Olsen på tlf.nr. 7220 8507 eller på mail cso@at.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 16. januar 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.

 

Send Ansøgning

Henter PDF