Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Tilsynsførende til tilsyn med virksomhedernes arbejdsmiljø - Tilsynscenter Syd

Vil du medvirke til sunde og sikre arbejdspladser på danske virksomheder? Og har du kompetencer inden for teknik, kemi, ergonomi og/eller psykisk arbejdsmiljø? Så er det måske dig, vi søger til Tilsynscenter Syd i Kolding.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Syd er vi 150 ansatte, heraf ca. 95 medarbejdere, som udfører tilsynsarbejde i det syd- og sønderjyske samt fynske område. Du bliver en del af et fagligt stærkt hold bestående af andre tilsynsførende, jurister og administrative medarbejdere, som alle brænder for arbejdsmiljøsagen. Du vil indgå i en tilsynsgruppe med 15 – 25 kollegaer, som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Du kommer til at føre tilsyn med arbejdsmiljøet i danske og udenlandske virksomheder. Efter grundig oplæring forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn, og at du på egen hånd kan vurdere og reagere over for de væsentligste arbejdsmiljøproblemer samt vejlede virksomhederne i relevant og god forebyggelse. En typisk uge for dig kan bestå af en god blanding af tilsyn på virksomheder, både planlagte og akut opståede i forbindelse med arbejdsulykker, tid på landevejen, skrivning af afgørelser, videndeling med kollegaer og måske et møde i din tilsynsgruppe.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant uddannelse fx ingeniør, kemiker, maskintekniker, maskinmester, ergo- eller fysioterapeut eller kompetencer inden for organisationspsykologi
  • interesserer dig for tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, og at du kan se meningen i at være med til at nedbringe antallet af arbejdsulykker og erhvervssygdomme på danske og udenlandske virksomheder
  • er positiv og konstruktiv i dit samarbejde både internt og eksternt
  • er motiveret for at varetage rollen som myndighed, når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø
  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • er struktureret, effektiv og målrettet i din opgaveløsning
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • er rutineret IT-bruger.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2022.

​Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst. 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Eva Skov på ebs@at.dk eller på tlf.nr. 7220 8877.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 18. januar 2022 kl. 12.

Send Ansøgning

Henter PDF