Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Tilsynsførende til tilsyn med arbejdsmiljøet indenfor bygge- og anlæg

Vil du være med til at gøre en forskel og brænder du for arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på byggepladser i Københavnsområdet og på Sjælland? Har du kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen eller indsatsen overfor social dumping? Så har vi flere spændende stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Øst.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø i danske og udenlandske virksomheder

Tilsynscenter Øst er organiseret med ca. 220 tilsynsførende i fem tilsynsgrupper, som varetager tilsyn med forskellige brancher og områder på hele Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm. Vi søger flere tilsynsførende til vores tilsynsgrupper der fører tilsyn med bygge og anlæg samt social dumping. Social dumping er kontrol med, at udenlandske virksomheder overholder den danske arbejdsmiljølovgivning. Arbejdstilsynet kontrollerer også, at udenlandske virksomheder er anmeldt til RUT (Registret for Udenlandske Tjenesteydere), og at anmeldelsen er fyldestgørende. Der føres primært tilsyn med danske og udenlandske bygge- og anlægsvirksomheder. Man vil være fast tilknyttet den ene af de to grupper, men der er et tæt samarbejde mellem grupperne, og man skal være indstillet på at varetage tilsynsopgaver, der går på tværs af grupperne.

Opgaverne består i, at

 • føre tilsyn med virksomheder primært på byggepladser. Social Dumpinggruppen fører dog også tilsyn i andre brancher som fx restauranter, barer, transportvirksomheder, værksteder m.m.
 • håndtere administrative opgaver som fx afrapportering af besøg
 • varetage skriftlige opgaver i form af påbudsskrivning
 • deltage i koordinerende og faglige møder i den respektive tilsynsgruppe.

Som tilsynsførende skal du forholde dig bredt til arbejdsmiljøproblemstillinger indenfor såvel ulykker, ergonomi, kemi, støj, psykisk arbejdsmiljø, social dumping m.m. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen.

Opgaverne er meningsfulde og udfordrende med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og arbejdsdagene er præget af en stor grad af afveksling i opgavetyper og opgaveindhold.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • Har en baggrund som fx håndværker, bygningskonstruktør, kemiker, maskinmester/tekniker, ingeniør
 • Eller har du akademisk baggrund der relatere sig til social dumping og/eller brancheerfaring inden for arbejdsmiljøarbejde eller social dumping.  
 • Har et kendskab til bygge- og anlægsbranchen, herunder organiseringen og arbejdsprocesserne på byggepladser.
 • Har stærke formuleringsevner – både skriftligt og mundtligt.
 • Kan arbejde meget struktureret og selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller.
 • Er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger fx relateret til ulykkesforebyggelse eller forebyggelse af ergonomiske, kemiske, psykiske arbejdsmiljøproblemer m.m.
 • Er ansvarsfuld og trives i en hverdag skiftende hverdag.
 • Er en erfaren bruger af IT, da de fleste af Arbejdstilsynets arbejdsprocesser er digitaliserede.
 • Kan optræde myndigt, men samtidig dialogorienteret.
 • Evner at håndtere dialog på en ligeværdig og respektfuld måde, som kan motivere til handling

Det er en betingelse, at du har kørekort til personbil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er faste fuldtidsstillinger med forventet opstart fra d. 1. april 2022.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Tilsynscenter Øst har kontorer i København og Slagelse. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Arbejdstilsynet har flere opslåede stillinger, da vi er i gang med en større rekrutteringsrunde.

I starten af din ansættelse sørger vi for, at du får et intensivt sidemandsbaseret uddannelsesforløb i arbejdsmiljø.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Bjørn Wirlander på tlf. nr. 72208645 eller konstitueret tilsynschef Tim Fugl Klastrup tlf. nr. 72209460.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 51622762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag d. 20. januar kl. 12. 

Send Ansøgning

Henter PDF