Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Tilsynsførende med blik for det gode arbejdsmiljø

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder i København og på Sjælland, og har du kompetencer inden for det ergonomiske-/sundhedsfaglige, eller det arbejds- og organisationspsykologiske, eller det tekniske/kemiske område? Så har vi ledige stillinger som tilsynsførende til Tilsynscenter Øst.
 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

​Som tilsynsførende fører du tilsyn med det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet på alle typer virksomheder.

I Tilsynscenter Øst er vi ca. 220 medarbejdere, og vi udfører tilsynsopgaver på hele Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm. Vi er organiseret i tilsynsgrupper med ca. 25-30 tilsynsførende pr. gruppe, som er fordelt på forskellige brancher. Du bliver således en del af en tilsynsgruppe og indgår i et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen. Du videndeler og sparrer med kollegerne om opgaverne.

Du kommer til at føre tilsyn inden for en afgrænset gruppe af brancher. Opgaverne som tilsynsførende omfatter hele tilsynsforløbet på virksomheden fra forberedelse og udførelse til efterbehandling. Efter en grundig oplæring forventer vi, at du kan vurdere og reagere over for de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du har:

  • En akademisk uddannelse med vægt på arbejdsliv/organisationspsykologi. Du kan f.eks. være cand. mag., cand. psyk, cand. pæd. pæd. psyk eller cand. scient i arbejdslivsstudier, kemi eller lignende.
  • En professionsfaglig uddannelse inden for det sundheds- eller socialfaglige område, måske er du ergo-/eller fysioterapeut eller har en anden sundhedsfaglig baggrund eller en mellemlang uddannelse indenfor det tekniske/kemiske område.

Vi forventer at du

  • Kan analysere og beskrive problemstillinger i arbejdsmiljøet, f.eks. med baggrund i observationer af arbejde, interviews, skriftlige kilder som trivselsundersøgelser, APV´er eller lignende.
  • Evner at håndtere dialog på en måde, som kan motivere til ændring i handlinger.
  • Kan arbejde struktureret og meget selvstændigt, og at du samtidigt er en udpræget holdspiller.
  • Indgår i en grundig grunduddannelse som tilsynsførende og i den forbindelse er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, f.eks. ulykkesforebyggelse, kemi, indeklima m.v.
  • Formår at varetage rollen som myndighed, når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø.
  • Har forståelse for, og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Har stærke evner for formidling og skriftlig fremstilling.
  • Er rutineret IT bruger.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2022

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed.
Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Tilsynscenter Øst har kontorer i både København og Slagelse. 
Arbejdstilsynet har flere opslåede stillinger, da vi er i gang med en større rekrutteringsrunde.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte tilsynschef Kristine Christensen på tlf.nr. 72209601 eller konstitueret tilsynschef Rikke Høj Saltoft på tlf.nr. 72209153.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard  i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 51622762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 21. januar 2022.

Vi forventer at afholde første samtaler mandag den 31. januar 2022 og tirsdag den 1. februar 2022.

Anden samtaler forventes at blive afholdt torsdag den 10. februar 2022 og fredag den 11. februar 2022.

Send Ansøgning

Henter PDF