Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Jurist med lyst til at udvikle sikkerhed og sundhed på offshore olie- og gasområdet

Stærk lovgivning bidrager til et godt arbejdsmiljø og høj sikkerhed, for medarbejdere, der arbejder offshore i fx Nordsøen. Offshore-branchen står over for en grøn omstilling og en ambition om at afvikle den danske olie- og gasproduktion inden 2050. Vil du med på rejsen? Vi leder efter en dygtig jurist, der vil være med til løbende at tilpasse loven og sikre, at den fortsat bliver overholdt.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Jurist med interesse for regelarbejde og internationalt samarbejde

​Du bliver en del af kontoret for Offshore Olie & Gas (OOG) i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Ansvarsområdet er sikkerhed og sundhed på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen.

Vi udarbejder reglerne, giver tilladelserne og fører tilsyn med virksomhederne, der er involveret i olie- og gasaktiviteter. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne identificerer de risici, der er forbundet med aktiviteterne og får nedbragt dem i overensstemmelse med reglerne i offshoresikkerhedsloven.

De seneste par år har vi set et stigende fokus på den grønne omstilling og ikke mindst overvejelser omkring, hvordan de eksisterende olie- og gasanlæg i Nordsøen kan udnyttes i forbindelse med lagring af CO₂. Vi skal i OOG løbende sikre, at offshoresikkerhedsloven er gearet til disse ambitioner efterhånden som ny teknologi og tiltag skal implementeres.

Arbejdet inkluderer brede samarbejdsflader med både internationale virksomheder, der opererer i den danske del af Nordsøen, interesseorganisationer, myndigheder i Danmark og andre lande og EU-kommissionen. I forbindelse med det internationale arbejde kan der forekomme rejseaktivitet i størrelsesordenen 2-3 gange årligt af op til et par dages varighed. Du vil ca. en gang om året skulle deltage i et tilsyn på et af olie- og gasanlæggende på Nordsøen.

Som vores nye kollega vil du indgå i et fagligt stærkt kontor med 17 engagerede kollegaer, der har forskellige faglige baggrunde. Vi arbejder teamorganiseret og tværfagligt. Du bliver en del af kontorets juridiske team, der består af tre jurister, og derudover det juridiske netværk, der arbejder med arbejdsmiljøområdet i øvrigt på tværs af kontorerne i Arbejdsmiljøfagligt Center.

Som jurist i kontoret vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Juridisk kvalitetssikring af afgørelser ved påbud og forbud i henhold til offshoresikkerhedsloven samt godkendelser og tilladelser til olie- og gasaktiviteter
 • Udarbejdelse af lovforslag, bekendtgørelser regler og vejledninger på området - i tæt samarbejde med andre faggrupper i kontoret 
 • Besvarelse af forvaltningsretlige spørgsmål, herunder aktindsigtsager
 • Juridisk sparring med kontorets tekniske fagpersoner
 • Forberedelse af og deltagelse i internationalt og EU-relateret arbejde for løbende international forbedring af sikkerhed og sundhed på området for olie og gas

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • Er cand.jur.
 • Er samarbejdsorienteret og har god sans for et stærkt fællesskab samt at du og kan give og modtage faglig sparring på en konstuktiv måde 
 • Har lyst til at arbejde med udarbejdelse af regler og andet lovteknisk arbejde
 • Er analytisk og resultatorienteret med ambitioner om at gøre en forskel i hverdagen til gavn for kollegaerne på kontoret samt sikkerheden og sundheden på olie- og gasanlæggene i den danske del af Nordsøen 
 • Har gode formuleringsevner i skrift og tale (dansk og engelsk)
 • Har lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø der hovedsageligt drejer sig om offshoresikkerhedsloven, men også rækker ind i arbejdsmiljøloven og relaterede bekendtgørelser 
 • Har lyst til at sætte dig ind i et spændende juridisk fagområde, nemlig offshoresikkerhedslovgivningen

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2022.

​Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Mikkel Laurentzius på tlf.nr. 72208510 eller juridisk chefkonsulent Jan Gabrielsen på tlf.nr. 72208829.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 51622762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest den 31. januar 2022.

 

 

Send Ansøgning

Henter PDF