Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Jurastuderende til spændende juridisk arbejde i Arbejdstilsynet

Interesserer du dig for offentlig forvaltning? Har du mod på at prøve kræfter med en bred vifte af juridiske opgaver inden for arbejdsmiljøloven og forvaltningsloven? Så har vi en spændende studenterstilling i kontor for Jura og Forenkling.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Få kilometer i benene på de juridiske kompetencer

​Som vores nye student vil du bl.a. skulle bistå med juridisk gennemgang af ansøgninger inden for arbejdsmiljøområdet, hjælpe med håndteringer af aktindsigter, foretage juridisk informationssøgning, bistå i regelarbejder, herunder især ved sammenskrivning af bekendtgørelser mv.

Du bliver en del af et juridisk miljø i en politisk organisation, så det er en fordel, hvis du også interesserer dig for beskæftigelsespolitik. Dit kommende skrivebord vil stå i kontoret for Jura og Forenkling, men du vil også få opgaver fra juristerne i kontoret for Ulykker og Erhvervssygdomme, som bl.a. arbejder med arbejdsskadesikringsområdet. Vi tilbyder god sparring og mulighed for stigende ansvar i omgivelser, hvor der er højt til loftet og kort til latter. I jura og forenkling er vi 13 jurister, 5 med anden faglig baggrund, 1 souschef og en kontorchef. 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er stud.jur. eller stud.merc.jur.
  • har gode formuleringsevner - både skriftlige og mundtligt
  • er ansvarsbevidst, grundig og er i stand til at arbejde selvstændigt
  • er struktureret, udadvendt og kan bevare overblikket også, når det går stærkt.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2022, men også gerne før efter nærmere aftale.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Gitte Møller Fischer på tlf.nr. 7220 8749.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 4. februar 2022 k. 12.00.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send Ansøgning

Henter PDF