Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Administrativ medarbejder til Tilsynscenter Nord

Vil du være med til at understøtte Arbejdstilsynets tilsynsopgaver i et samarbejde med bl.a. tilsynsførende og jurister? Og har du lyst til at blive en del af en større gruppe administrative medarbejdere med et godt arbejdsmiljø og højt til loftet? Så har vi en spændende stilling i Tilsynscenter Nord i Hadsten.
 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Administrativ medarbejder til Tilsynscenter Nord  

Administrationen understøtter tilsynsarbejdet på virksomhederne på det danske arbejdsmarked og varetager en bred vifte af spændende administrative opgaver. Administrationen består af tre teams, som hver understøtter de forskellige tilsynsgrupper samt den juridiske afdeling i Tilsynscenter Nord. 

Nogle af Administrationens arbejdsopgaver er beskrevet nedenfor. Dine konkrete arbejdsopgaver som ny medarbejder afhænger af hvilket team du placeres i.  

 • Administrative opgaver i forbindelse med planlægning af tilsynsbesøg
 • Administrative opgaver i forbindelse med afrapportering og opfølgning på tilsynsbesøg
 • Sagsbehandling på forskellige niveauer 
 • Administrationen i forbindelse med den juridiske sagsbehandling  
 • Telefonbetjening, omstilling af samtaler og besvarelse af henvendelser vedrørende sagsbehandling
 • IT- support, herunder implementering og understøttelse 
 • Akuthenvendelser i forbindelse med arbejdsulykker 
   

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant uddannelse, eksempelvis indenfor offentlig administration 
 • Har erfaring med forskellige administrative opgaver
 • Er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt
 • Er klar på alsidige arbejdsopgaver i en travl og ofte uforudsigelig hverdag
 • Arbejder systematisk med opgaverne, både selvstændigt og i samarbejde med andre
 • Det er en stor fordel hvis du har interesse og flair for arbejde med diverse IT systemer, da det vil være en stor del af din hverdag. 
 • Er tillidsfuld i dine samarbejdsrelationer og har erfaring med at skabe effektive relationer, hvor vores fælles kerneopgave i Tilsynscenter Nord er i fokus
   

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en fast fuldtidsstilling og er til besættelse senest den 1. oktober 2022, men gerne snarest muligt.  

Du bliver ansat som kontorfunktionær efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Administrativ Chef Anne Rasmussen på tlf.nr. 72209928.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 12. august 2022 

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 19. august 2022.
 

Send Ansøgning

Henter PDF