Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Engageret akademiker med flair for tal

Brænder du for at arbejde med data, og har du lyst til at indgå i en politisk styret organisation? Kan du lide at samarbejde på tværs i organisationen og bringe din viden i spil, når der skal udvikles tilsynsindsatser? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Analyse og Metode.

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor, der arbejder med udvikling af tilsynsindsatsen

​Du bliver en del af Tilsynsudvikling- og Metodegruppen i kontoret for Analyse og Metode, hvor vi i tæt samarbejde med de øvrige kontorer i det Arbejdsmiljøfaglige center og de tre tilsynscentre arbejder med at udvikle differentierede tilsynsindsatser og virkemidler på arbejdsmiljøområdet. Vi arbejder også med at implementere og følge op på politiske initiativer, og vi er ansvarlige for at sikre løbende datatræk om tilsynet og besvare folketingsspørgsmål mv.

Som udgangspunkt vil dine opgaver omfatte:

 • Databehandling og datatræk af data om tilsyn, tilsynsreaktioner og tilsynsindsatser. Vi bruger bl.a. Microsoft Excel, Power BI og SAS
 • Formidling af viden om tilsynsdata til organisationen, fx ved ministerbetjening og sagsfremstillinger til direktionen, styregrupper mv.
 • Besvare henvendelser om tilsynsdata, fx til ministerbetjening og journalister mv.
 • Foretage deskriptive analyser af tilsynsdata og analysere sammenhænge i tilsynsdata
 • Indgå i og medvirke til at drive Arbejdstilsynets datanetværk

Du vil også indgå i Arbejdstilsynets datanetværk, der består af dataansvarlige medarbejdere i de forskellige kontorer i arbejdsmiljøfagligt center. Via netværket er der mulighed for at sparre og samarbejde med dygtige kolleger og drøfte problemstillinger ift. tilsynsdata.

Vi er i alt 27 medarbejdere i kontoret med mange forskellige faglige baggrunde. Vi udvikler tilsynsmetoder, gennemfører analyser og overvågning af arbejdsmiljøet og driver Arbejdsmiljøforskningsfonden. Der er ofte stor politisk interesse for vores ansvarsområder, og det er derfor vigtigt, at du ser det som en interessant udfordring at kunne navigere i krydsfeltet mellem faglighed og politik.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm., cand.scient.soc. eller lignende
 • brænder for dataområdet, herunder at trække, analysere og formidle tilsynsdata
 • kan formidle kompleks data skriftligt og mundtlig på en letforståelig måde
 • drives af at samarbejde med kollegaer på tværs i organisationen og bringe din viden om tilsynsdata ud i organisationen
 • har en systematisk og positiv tilgang til arbejdet og med blik for detaljen, sammenhænge og strategisk fokus  
 • trives i en hverdag, hvor tingene kan gå stærkt.

Som person trives du i den gode kollegiale og faglige stemning og er med til at skabe den.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2022.

​Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte souschef Anne-Dorte Stanstrup på tlf. nr. 7220 8987 eller ads@at.dk. eller fuldmægtig Maria Lessing Skov på tlf. nr. 7220 8599 eller mlje@at.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 9. oktober 2022.

Vi forventer at holde første runde af samtaler i uge 41 og anden runde i uge 43. I forbindelse med anden samtalerunde, vil du modtage en case forud for samtalen.

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på:

www.at.dk

 

Send Ansøgning

Henter PDF