Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

IT-specialist indenfor ESDH/F2, der vil gøre en forskel for fremtidens arbejdsmarked

Vi tilbyder et  spændende og udfordrende job, gode kolleger og familievenlige, fleksible arbejdsforhold. Vil du benytte dine IT-kompetencer til at fremme arbejdsmiljøet i Danmark? Skal du være med til at geare Arbejdstilsynet til fremtiden og understøtte vores ambition om ”Et sikkert og sundt arbejdsliv for alle”? 

 

Vi tilbyder spændende opgaver inden for bl.a. forretningsmæssig udvikling og konfigurering af vores systemer, som understøtter de tilsynsførendes arbejde og dialogen med virksomhederne, hvor vi har et særligt fokus på selv at kunne bygge og vedligeholde forretningsregler i vores systemer, så vi kan lave ændringer hurtigere og billigere, end hvis vi skal kode det direkte i vores systemer ved brug af eksterne konsulenter.  Vi er et ambitiøst og proffesionelt kontor, der også sætter pris på en uformel omgangstone og have det sjovt på arbejde. 

Så har du IT flair og brænder du for at arbejde med at omsætte forretningsregler til logik i f.eks. skabeloner eller blanketter i vores nye ESDH (Elektronisk sags- og dokumenthåndtering system) system, F2, så læs endelig videre!

 

IT specialist søges til dataarbejde i et agilt set-up

Arbejdstilsynet er midt i en omfattende modernisering af vores systemlandskab, som rækker et par år ud i fremtiden. 

Vi er i gang med en omfattende forretningsudvikling, der betyder, at vi skal udvikle vores systemer, der understøtter vores tilsyn og sagsbehandling i Arbejdstilsynet. 

Vi er også med til at varetage den virksomhedsrettede selvbetjeningsløsning, der skal sikre, at alle virksomheder i Danmark har lige adgang til en intuitiv og fair behandling af deres sager med Arbejdstilsynet, og hvor de samtidig kan finde viden og inspiration om arbejdsmiljø. 

I Arbejdstilsynet har vi haft en strategi i vores modernisering om selv at kunne udvikle og vedligeholde den forretningslogik, som vores fagsystemer anvender. Det gælder også på ESDH området, hvor vi i vores modernisering er begyndt at anvende systemet F2. 
Digitalisering og Data søger derfor en ny kollega , har engagement og kompetencer indenfor ESDH arbejdet til at bidrage til denne udviklilng. 

 

Bliv vores nye kollega

Digitalisering og Data er allerede et stort kontor, og medarbejderne spænder bredt – både når det kommer til kompetencer og uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Der er derfor plads til dig, selvom du måske ikke er så langt i din karriere – og også hvis du har flere års erfaring, som du har lyst til sætte i spil.  

Vi holder et højt fagligt niveau og går op i, at de løsninger, vi laver, er holdbare, anvendelige og på bedste vis understøtter Arbejdstilsynets ambition om et sikkert og sundt arbejdsliv for alle. Vi går op i at være gode kolleger, hjælpe hinanden og nå målet i fællesskab – herunder også at der er feedback på opgaveløsningen og løbende fælles læring.

Fleksibilitet er vigtigt for os. Det gælder både mulighederne for at arbejde hjemme og på kontoret. Men det gælder også opgaverne. Fordi systemlandskabet er stort og komplekst, er der altid nye muligheder for at lære nyt og få nye roller.

Du vil få mulighed for at udfordre dig selv i arbejdet med F2, da det er et nyt system hos os. Så du vil være med til den første implementering af, hvordan vi strukturerer sagsflow, bygger og vedligeholder skabloner, laver brugerstyring osv.  

Her vil du have gode muligheder for at udvikle dig i et stærkt fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at vi finder den rigtige vej for dig. Du kan læse mere om Digitalisering og Data på https://at.dk/om-os/formaal-strategi-organisation/organisation/arbejdsmiljoefagligt-center/digitalisering-og-data/

Og du kan læse om Kristine, Niels og Morten og deres oplevelser af arbejdet i Digitalisering og Data på disse opslag på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/posts/arbejdstilsynet_vi-har-store-visioner-og-mod-til-at-g%C3%A5-nye-activity-6888841174749110272-M3Sb

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6877604080928272384/

https://lnkd.in/gtF3wkCr
 
Vi forventer, at du: 

  • har en udannelsesmæssig baggrund inden for IT fx cand.it, datalogi, ingeniør eller tilsvarende
  • har kendskab til eller lyst til at arbejde med agil IT-udvikling
  • nysgerrig på, hvordan dine evner kan bringes spil  
  • har kendskab til arbejde med opsætning i ESDH system – gerne F2 men det kan også være ScanJour eller et tilsvarende ESDH system  
  • har erfaring med arbejde med blanketter eller skabeloner eller er nysgerrig på emnet og vil dygtiggøre sig
  • tager ansvar, er udadvendt og handlekraftig,
  • kan arbejde selvstændigt med opgaverne, men også er fleksibel og kan indgå i det brede arbejde i det team du bliver en del af
  • evner at have en ”ikke teknisk” dialog med vores kolleger i styrelsen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Hvis du har en akademisk uddannelse bliver du ansat som akademisk medarbejder eller fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten ellers bliver du ansat som IT-medarbejder efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Med de rette kvalifikationer kan ansættelse være som specialkonsulent. 

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte Kirsten Brink 72208601 og Allan Kjær Andersen 7220 9113

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 7. december.

Vi forventer at holde samtaler løbende og vil holde de sidste samtaler i uge 50  – så send din ansøgning snarest.

Send Ansøgning

Henter PDF