G� til hovedindholdet

Ledige jobs i Arbejdstilsynet

Scrum master der vil gøre en forskel for fremtidens arbejdsmarked

Vil du benytte dine IT-kompetencer til at fremme arbejdsmiljøet i Danmark? Skal du være med til at geare Arbejdstilsynet til fremtiden og understøtte vores mission om at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Danmark? Så er det dig, vi vil have med på holdet!

Scrum master søges til agilt set-up

Arbejdstilsynet er midt i en omfattende modernisering af vores systemlandskab. 

Vi er samtidig i gang med at udvikle vores systemer til tilsyn og sagsbehandling, hvor nye datamodeller udgør fundamentet for en styrkelse af de interne arbejdsgange i Arbejdstilsynet. Det gælder også reaktionsområdet, hvor Arbejdstilsynets afgørelser og kommunikation skal understøttes og moderniseres på tværs af systemerne. 

Digitalisering og Data er også med til at varetage den virksomhedsrettede selvbetjeningsløsning, der skal sikre, at alle virksomheder i Danmark har lige adgang til en intuitiv og fair behandling af deres sager med Arbejdstilsynet, og hvor de samtidig kan finde viden og inspiration om arbejdsmiljø. 

Til dette arbejde søger vi to scrum masters som sammen med PO´er for teams leder teamet til at indfri de opstillede mål.  

Et kontor med stor faglig brede

Digitalisering og Data er allerede et stort kontor, og medarbejderne spænder bredt – både når det kommer til kompetencer og uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Der er derfor plads til dig, selvom du måske ikke er så langt i din karriere – og også hvis du har flere års erfaring, som du har lyst til sætte i spil i en ny kontekst.  

Vi holder et højt fagligt niveau og går op i, at de løsninger, vi laver, er holdbare, anvendelige og på bedste vis understøtter Arbejdstilsynets mission om at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vi går op i at være gode kolleger, hjælpe hinanden og nå målet i fællesskab – imens vi har det sjovt. 

Fleksibilitet er vigtigt for os. Det gælder både mulighederne for at arbejde hjemme og på kontoret. Men det gælder også opgaverne. Fordi systemlandskabet er stort og komplekst, er der altid nye muligheder for at lære nyt og få nye roller. 

Her vil du have gode muligheder for at udvikle dig i et stærkt fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at vi finder den rigtige vej for dig. Du kan læse mere om Digitalisering og Data på https://at.dk/om-os/formaal-strategi-organisation/organisation/arbejdsmiljoefagligt-center/digitalisering-og-data/

”Det er en superfed arbejdsplads, og jeg har altid været meget glad for mine kolleger. Vi har højt til loftet og plads til mange forskellige typer i kontoret, og vi har stor frihed til at udvikle os. Samtidig videndeler vi dagligt på kryds og tværs – og bliver hele tiden klogere på nye områder. Det er et sjovt og spændende miljø at arbejde i.” – sådan siger din kommende kollega Morten om at være en del af Digitalisering og Data.

Bliv vores nye kollega

I Arbejdstilsynet har vi siden 2020 arbejdet i et agilt setup inspireret af SAFe. Vi er 6 agile teams i vores Agile Release Train. Sammen med en PO vil du skulle lede teamet, som har ansvar for et udvalgt systemområde både ift. udvikling og vedligehold. Som scrum master skal du facilitere teamets processer. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring som scrum master, kendskab til agile metoder (scrum/SAFe), men du kan også være ny i det agile og fx har været projektleder. Du bliver en del af et agilt team, der med en blanding af fagligheder fra Arbejdstilsynet og vores leverandør har en høj faglighed og mange spændende opgaver. Teamstørrelsen vil variere, men formentlig ligge mellem 8-10 personer. Du får dygtige og søde kollegaer, som har det sjovt, samtidig med, at de når deres mål, så deadlines nås og trivslen forbliver i top.

Som scrum master er det vigtigt at du:

  • Kan støtte samarbejde i tværfaglige teams og kan facilitetere agile processer
  • Kan arbejde metodisk og struktureret og har god teknisk forståelse
  • Har fokus på mennesker og resultater og kan sikre trivsel, motivation og effektivitet
  • Er en dygtig kommunikator der kan drive teamets møder og ceremonier
  • Er god til samarbejde – både med kolleger i eget team, i kontoret og resten af Arbejdstilsynet

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi har to ledige stillinger, hvoraf den ene er en fast fuldtidsstilling, og den anden er et barselsvikariat og derfor en midlertidig stilling af forventeligt 12 måneders varighed. 

Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2023.

Hvis du har en akademisk uddannelse bliver du ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Med de rette kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent. Hvis du ikke er akademiker, bliver du ansat som it-medarbejder efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Arbejdstilsynet, Landskronagade 33, 2100 København Ø.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Allan Kjær Andersen på tlf. 7220 9113 eller kontorchef Kirsten Brink på tlf. 7220 8601.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maiken Bastholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr.: 2147 0742.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag d. 19. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler torsdag d. 22. juni 2023.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.
 

Send Ansøgning

Henter PDF