Gå til hovedindholdet

Styrk din viden om, hvordan du som ansat i en selvforsikret enhed håndterer arbejdsskadesager

Som ansat i en selvforsikret enhed kan du den 9. oktober komme til kursus i arbejdsskadeområdet og blive klogere på, hvordan du håndterer arbejdsskadesager, og hvad der er særligt vigtigt at vide om de nye tiltag fra lovændringen, der trådte i kraft 1. juli i år.

Onsdag den 9. oktober og onsdag den 23. oktober klokken 9-16 tilbyder Ankestyrelsen i samarbejde med Arbejdstilsynet et kursus om arbejdsskadeområdet, som er målrettet til medarbejdere, der håndterer sagsbehandling af arbejdsulykker, i de selvforsikrede enheder. Dvs. kommuner, regioner og statslige enheder.

Kursets formål er at styrke viden om og forståelse for håndteringen af arbejdsulykker i de selvforsikrede enheder. Det skal bl.a. medvirke til, at de selvforsikrede enheder opnår større viden om, hvordan arbejdsulykker håndteres og sagsbehandles, så de bedre kan vurdere, hvornår der er tale om en arbejdsskade, som skal anmeldes. Desuden vil aftalen om et forbedret arbejdsskadesystem fra september 2022 og mange af de nye tiltag fra aftalen blive gennemgået.

Læs mere om kurset og tilmelding på følgende link:

Arbejdsskadekursus for selvforsikrede enheder

Sidst revideret: 22. august 2024

Henter PDF