Gå til hovedindholdet

Behandling af personoplysninger i Arbejdstilsynet

I Arbejdstilsynet behandler vi personoplysninger i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler.

Vi behandler personoplysninger

Arbejdstilsynets behandler personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, der kan identificere dig som person. Det kan fx være dit navn, adresse, e-mail eller CPR-nr. Vi håndterer de oplysninger, som du selv giver til os, eller som vi modtager fra andre myndigheder, borgere eller virksomheder. Vi kan også selv indhente oplysninger om eller fra dig fra andre myndigheder, borgere eller virksomheder, når det er nødvendigt for at kunne udføre vores arbejde.

Du kan læse mere om vores specifikke behandling af dine personoplysninger under nedenstående links:

Abonnement på nyhedsbreve

Anvendelse af Mit AT

Behandling af personoplysninger i Informationssystemet for det indre marked (IMI)

Indsamling af personoplysninger ved tilsynsbesøg

Behandling af personoplysninger i forbindelse med smiley-ordningen

Læs om databeskyttelsesforordningen

Du kan læse mere om databeskyttelsesforordningen på Datatilsynets hjemmeside

Genaktivér cookie-besked

Genaktivér cookie-besked

Kontakt Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til vores behandling heraf, er du altid velkommen til at kontakte Arbejdstilsynet.

Arbejdstilsynet
Landskronagade 33
2100 København Ø
CVR-nr.: 21 48 18 15

Telefon: 70 12 12 88

E-mail: at@at.dk

Kontakt data-beskyttelsesrådgiveren

Databeskyttelsesrådgiveren hjælper også gerne med at besvare spørgsmål om dine rettigheder, og hvordan Arbejdstilsynet behandler dine personoplysninger. Du finder Databeskyttelsesrådgiverens kontaktoplysninger nedenfor:

Arbejdstilsynets databeskyttelsesrådgiver
Beskæftigelsesministeriet
Holmens Kanal 20
1060 København
CVR-nr: 10 17 27 48

Telefon: 50 91 77 68 i tidsrummet tirsdage kl. 9-12 og onsdage kl. 13-16

E-mail: dpo@bm.dk

 



Henter PDF