G� til hovedindholdet

Arbejdstilsynets APV-tjeklister

Få hjælp til at finde problemer i arbejdsmiljøet, når I skal lave arbejdspladsvurdering (APV). Find APV-tjeklisten for jeres branche:

Tjeklisterne hjælper jer med at finde problemer i arbejdsmiljøet, når I skal lave arbejdspladsvurdering (APV). I kan printe APV-tjeklisterne ud og udfylde dem på papir eller sende dem rundt i pdf-format. I finder forslag til løsninger i de brancherettede arbejdsmiljøvejvisere.

Hvis I foretrækker et samlet, digital værktøj, kan I i stedet bruge Arbejdstilsynets brancherettede APV-værktøj, der både rummer tjeklister og hjælper med at finde løsninger.

APV-tjeklister i pdf-format

Arbejdsmiljøvejvisere

Få hjælp til at prioritere arbejdsmiljøproblemer og løsninger i virksomheden. Find din branches vejviser.

Arbejdsmiljøvejvisere - vejen til et bedre arbejdsmiljø

Husk at inddrage sygefraværet

Når I gennemgår spørgsmålene, skal I være opmærksomme på, om der er forhold i arbejdsmiljøet, der har betydning for jeres sygefravær. Arbejdsulykker, dårlige arbejdsstillinger og arbejdspres er eksempler på forhold, der kan have betydning for sygefraværet. Hvis I finder arbejdsmiljøproblemer, der kan medvirke til sygefravær, skal I tage dem med, når I prioriterer og udarbejder en handlingsplan.

Arbejdstilsynets digitale APV-værktøj

Få hjælp til at vurdere jeres arbejdsmiljøproblemer og til at finde en løsning. Arbejdstilsynets APV-værktøj er fyldt med konkret hjælp til hvert enkelt arbejdsmiljøproblem, så I både kan overholde loven og skabe en sikker og sund arbejdsplads på samme tid.

Arbejdstilsynets brancherettede APV-værktøj

Henter PDF