Gå til hovedindholdet

Smileyordningen er lukket

Fra 1. februar 2024 er Arbejdstilsynets smileyordning afskaffet, og du vil derfor ikke længere kunne tilgå smileyordningen på at.dk. Læs her, hvad det betyder for jer som virksomhed.

Smileyordningen er lukket fra 1. februar 2024, hvilket betyder, at I som virksomhed ikke længere vil blive tildelt en rød, gul eller grøn smiley ved tilsyn. Da smileyordningen er afskaffet, er det heller ikke længere muligt, at se tidligere smileyer på at.dk.

Læs mere i nyhed om afskaffelse af smileyordningen

Ny offentliggørelse af at Arbejdstilsynet har været på tilsyn

Til sommer træder et nyt system i kraft, som skal skabe en større gennemsigtighed og understøtte arbejdsmiljøindsatsen i virksomhederne. Det nye system viser både danske og udenlandske virksomheder, som har haft et tilsynsbesøg inden for de sidste 6 måneder. Det vil fremgå , hvilke virksomheder der har fået en afgørelse, samt hvilket arbejdsmiljøproblem afgørelsen handler om.

Det nye system vil blive offentliggjort på Arbejdstilsynets hjemmeside i sommeren 2024.

Hvad sker der med kronesmiley?

Kronesmileyen, som viste at en virksomhed har et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat, afskaffes også med smileyordningen. Det er dog fortsat muligt, at se hvilke virksomheder der i Danmark har et gældende arbejdsmiljøcertifikat.

Liste over virksomheder med et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat

Sidst revideret: 12. januar 2024

Henter PDF