Bliv en del af Arbejdstilsynets brugerpanel

Vil du hjælpe med at målrette Arbejdstilsynets digitale løsninger til dine behov?

I Arbejdstilsynet arbejder vi på at gøre arbejdsmiljøarbejdet lettere for dig. Derfor har vi brug for din hjælp. Vi er i gang med at udvikle størstedelen af vores eksisterende digitale løsninger, og nye services er på vej. Disse løsninger skal naturligvis være nemme at anvende, være målrettede til den enkelte virksomheds behov og passe ind i brugernes hverdag. 

Vi har derfor etableret et brugerpanel, som giver os mulighed for i videst muligt omfang at inddrage din og virksomhedernes stemme i arbejdet med at forbedre vores services.

Din rolle som deltager i brugerpanelet

Har du lyst til at blive en del af vores velfungerende brugerpanel og hjælpe til, at vores digitale løsninger er bedst muligt målrettede til dine behov? 

I første omgang skal du blot give os tilladelse til at sætte dine oplysninger ind i en database, der udgør vores brugerpanel. Du vil kunne blive bedt om at deltage på forskellig vis afhængig af, hvad det er vi vil undersøge – det kan fx være spørgeskemaer, interviews eller brugertests.

Du kan til enhver tid takke nej til at deltage – fx hvis tidspunktet passer dårligt. Du vil altid kunne få slettet dine data igen ved at skrive til webredaktor@at.dk, hvis du ikke længere er interesseret i at deltage i brugerpanelet.

På forhånd tak.

Tilmeld dig Arbejdstilsynets brugerpanel her