Gå til hovedindholdet

Om hjemmesiden at.dk

Hjemmesiden er én samlet indgang til viden om arbejdsmiljø, der rummer alt fra love, regler og vejledninger til viden og god praksis. Brugerne får desuden adgang til en lang række forskellige data om arbejdsmiljø.

Sidens overordnede formål er at gøre det lettere for virksomheder, medarbejdere og andre interessenter at finde frem til den information og inspiration, de har behov for på arbejdsmiljøområdet.

Hjemmesiden viser vej til Arbejdstilsynets indhold, og derudover bliver brugerne guidet videre til relevante materialer og værktøjer hos andre aktører på området - eksempelvis Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø.

Om cookies

Tilgængelighedserklæring - at.dk/was

Om GDPR - Arbejdstilsynet passer på dine personlige oplysninger

Ansvar for indhold

Indholdet på at.dk er produceret af Arbejdstilsynet (AT).

at.dk linker til andre organisationers materialer. Det er alene disse organisationers ansvar, at deres materialer er opdaterede og korrekte.

Arbejdstilsynet har haft branchefællesskabernes vejledninger til gennemsyn. Indholdet kommenteres kun af Arbejdstilsynet, hvis vejledningen har mangler i forhold til en korrekt forståelse af lovgivningen og praksis eller kan give anledning til misforståelser. Der kan derfor være arbejdsmiljøproblemstillinger og -krav, der ikke er behandlet i vejledningerne.

Hjemmesiden indeholder tekster, der fortæller om, hvad den enkelte medarbejder eller arbejdsmiljøorganisationen kan gøre for at skabe et godt arbejdsmiljø. Det ændrer ikke på, at arbejdsmiljøet på en arbejdsplads er arbejdsgiverens ansvar.

Oplever du problemer, eller har du ideer til ændringer på hjemmesiden, så skriv en mail til os på

E-mail: web@at.dkHenter PDF