Gå til hovedindholdet

Ny visning af tal for anmeldte arbejdsulykker og erhvervssygdomme på at.dk

Arbejdstilsynets data om anmeldte arbejdsulykker og erhvervssygdomme udstilles nu i en ny visning på at.dk under Arbejdsmiljø i tal.

Anmeldte arbejdsulykker og erhvervssygdomme i tal er datavisninger af alle arbejdsulykker og erhvervssygdomme, der anmeldes til Arbejdstilsynet samt de skader eller sygdomme, som tilskadekomne i den forbindelse har pådraget sig. 

I datavisningerne kan du vælge at se data om anmeldte arbejdsulykker eller erhvervssygdomme fra indeværende år og de foregående fem år fordelt på bl.a. skadestype og hændelse for arbejdsulykker eller diagnose og påvirkning for erhvervssygdomme. I begge datavisninger findes bl.a. incidens, branche, og virksomhedsstørrelse.

Som noget nyt er data afrundet til nærmeste fem for at sikre beskyttelse af personoplysninger. Den nye måde at udstille data på, giver dig som bruger mulighed for at se flere og mere detaljerede data end tidligere. Ved at filtrere tallene på anmeldeår, alder, køn og branche får du præcis den information, du har brug for.

Du får samtidig mulighed for at vælge forskellige typer af visninger i mere visuelle diagrammer eller tabeller, der gør det nemmere at forstå og bruge tallene.

Prøv de nye datavisninger

Du kan prøve de nye datavisninger af anmeldte arbejdsulykker og erhvervssygdomme her, hvor du også kan få hjælp og vejledning til at bruge de nye funktioner i de tilhørende videoguides.

Se tal for anmeldte arbejdsulykker 

Se tal for anmeldte erhvervssygdomme

Videoguide til brug af datavisningen

Henter PDF