G� til hovedindholdet

Ny visning af tal for ’Anmeldte arbejdsulykker’ på at.dk

Arbejdstilsynets data om anmeldte arbejdsulykker udstilles nu i en ny visning på at.dk under Arbejdsmiljø i tal.

Arbejdstilsynets data om anmeldte arbejdsulykker udstilles nu i en ny visning på at.dk under Arbejdsmiljø i tal. ’Anmeldte arbejdsulykker i tal’ er en datavisning af alle ulykker, der anmeldes til Arbejdstilsynet samt de skader, som tilskadekomne i den forbindelse har pådraget sig.

I datavisningen kan du vælge at se data om anmeldte arbejdsulykker fra indeværende år og de foregående fem år fordelt på skadestype, kropsdel, forventet fravær og hændelse samt branche, jobtype, virksomhedsstørrelse, geografi og år.

Som noget nyt er data afrundet til nærmeste fem for at sikre beskyttelse af personoplysninger. Den nye måde at udstille data på, giver dig som bruger mulighed for at se flere og mere detaljerede data end tidligere.

Ved at filtrere tallene på anmeldeår, alder, køn og branche får du præcis den information, du har brug for. Du får samtidig mulighed for at vælge forskellige typer af visninger i mere visuelle diagrammer eller tabeller, der gør det nemmere at forstå og bruge tallene.

Prøv den nye datavisning af anmeldte arbejdsulykker her, hvor du også kan få hjælp og vejledning til at bruge de nye funktioner.

;

Henter PDF