Gå til hovedindholdet

Ny vicedirektør i Arbejdstilsynet

Den 1. august 2023 tiltræder Lotte Groth-Andersen som ny vicedirektør i Arbejdstilsynet i Arbejdsmiljøfagligt Center.

Lotte Groth-Andersen er den nye vicedirektør i Arbejdstilsynet

Lotte, 49 år, er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet. Lotte har mange års erfaring fra centraladministrationen fra bl.a. Finansministeriet og Undervisningsministeriet.

Styrelsesdirektør Sine Frederiksen byder velkommen:

"Jeg glæder mig til at byde Lotte velkommen i Arbejdstilsynet og i direktionen. Lotte er en erfaren, motiverende topleder med tung erfaring fra både direktionsarbejde i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og fra koncernledelsen i Børne- og Undervisningsministeriet. Med den politiske aftale for Arbejdstilsynet fra marts måned er rammerne for Arbejdstilsynets arbejde de næste fire år på plads. Her bliver Lotte sammen med lederne og medarbejdere en helt central spiller i implementeringen af de politiske initiativer, så vi sammen flytter arbejdsmiljøet i den rigtige retning."

Også Lotte glæder sig til at blive en del af holdet i Arbejdstilsynet:

"De fleste voksne danskere bruger en stor del af deres vågne tid på deres arbejde. Her spiller Arbejdstilsynet en afgørende rolle i forhold til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø til gavn for både medarbejdere, virksomheder og samfundet. Det er en både vigtig og meningsfuld opgave, som jeg er utrolig glad for at få mulighed for at bidrage til – og jeg glæder mig til at møde både medarbejdere og samarbejdspartere efter sommerferien."

I Arbejdstilsynet bliver Lotte en del af direktionen og vil stå i spidsen for Arbejdsmiljøfagligt Center sammen med vicedirektør Trine Bødker.

Sidst revideret: 30. maj 2023

Henter PDF