Gå til hovedindholdet

Opdatering af bekendtgørelse om forretningsorden for Erhvervssygdomsudvalget

Der er udstedt en opdateret bekendtgørelse om forretningsorden for Erhvervssygdomsudvalget, som træder i kraft d. 1. juli 2023.

Bekendtgørelsen af opdateret efter indstilling fra Erhvervssygdomsudvalget.

Bekendtgørelsen er opdateret med en ændring af bekendtgørelsens § 11, stk. 2, hvor det er blevet tilføjet hjemmel til, at formanden eller dennes stedfortræder kan afgive indstilling i erhvervssygdomssager med klassificerede oplysninger uden at forelægge sagen for Erhvervssygdomsudvalget.

Ændringen kodificerer gældende praksis, hvor Erhvervssygdomsudvalget siden 2017 årligt har givet tidsbegrænset bemyndigelse til, at formanden kan afgive indstilling i sager med klassificerede oplysninger uden at forelægge sagerne for udvalget.

Forretningsorden for Erhvervssygdomsudvalget - Bekendtgørelse 555 - 2023

Henter PDF