Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Ambitiøse studenter med en skarp pen og interesse for arbejdsmiljøområdet

Vil du være med til at understøtte arbejdet med drift og udvikling af tilsynsindsatsen? Kan du lide at have mange bolde i luften, samarbejde på tværs og har du stærke formidlingsevner? Trives du med en systematisk tilgang til opgaverne, og er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst? Så er en stilling som studentermedhjælper i kontoret for Analyse og Metode i Arbejdstilsynet måske noget for dig.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor med mange forskellige opgaver

​I kontoret for Analyse og Metode understøtter vi tilsynsindsatsen, udvikler tilsynsmetoder, følger op på indsatsen via data og udarbejder løbende ministersager på området. Vi igangsætter og gennemfører analyser, evalueringer og forsøg på arbejdsmiljøområdet for aktivt at omsætte viden fra analyser og evalueringer til udvikling af nye indsatser og metoder, der kan fremme arbejdsmiljøet ude på arbejdspladserne. Vores målsætning er, at opnå en målrettet og differentieret indsats, og at Arbejdstilsynets tilsynsmetoder hviler på et dokumenteret vidensgrundlag.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, med et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø. I kontoret er vi 26 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og tre studentermedhjælpere. Som vores nye studentermedhjælp bliver du en del af et engageret kontor med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at sætte dine kompetencer og viden fra studiet i perspektiv.

Som udgangspunkt vil dine opgaver omfatte:

 • udkast til notater og mødereferater,
 • bidrage til udarbejdelse af ministersager,
 • udarbejdelse af præsentationer samt diverse oversigter og tabeller i fx excel,
 • koordinering af materiale på tværs af medarbejdere og kontorer, 
 • datatræk og formidling af data om tilsynsindsatsen,  
 • deltagelse i projektarbejde,
 • gennemføre mindre selvstændige analyse og formidlingsopgaver inden for overvågningen,
 • deltage i arbejdet med evalueringer og vidensopsamlinger og
 • bidrage til kontorets øvrige opgaver.

Vi forestiller os, at dine erfaringer og interesser vil være med til at sætte rammen for, hvordan du kommer til at bidrage ind i konkrete projekter og opgaver.
 

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du:

 • er stud.scient.pol., stud.polit., stud.oecon., stud.jur., stud.scient.soc., stud.scient.adm. eller lignende,
 • er god til og kan lide at samarbejde på tværs,
 • er god til at formulere dig på skrift og har stærke metodiske kompetencer,
 • har en systematisk tilgang til opgaverne,
 • har lyst til at arbejde med arbejdsmiljø,
 • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang,
 • har lyst til at arbejde med formidling og præsentation af data og
 • er initiativrig og kan arbejde både selvstændigt og indgå i projekter med andre.

 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. november 2021.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Sørensen på tlf. nr. 7220 8913 eller souschef Anne-Dorte Stanstrup på tlf. nr. 70208987.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 29631726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest 1. oktober 2021, kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Send Ansøgning

Henter PDF