Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Specialkonsulent til udvikling af Arbejdstilsynets indsats og tilsynsunderstøttelse

Kan du drive strategisk vigtige projekter, der kræver samarbejde og koordinering på tværs i Arbejdstilsynet?
Har du interesse for arbejdsmiljøområdet, og vil du være med til at udvikle og sikre kvalitet i tilsynsindsatsen og tilsynsunderstøttelsen? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Analyse og Metode i det Arbejdsmiljøfaglige center i Arbejdstilsynet.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet. 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger. 

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor 

I kontoret for Analyse og Metode er vi 22 fuldtidsmedarbejdere med forskellige faglige baggrunde og tre studentermedhjælpere. Du bliver en del af team "tilsynsgruppen", hvor vi arbejder med at udvikle og implementere differentierede tilsynsindsatser og virkemidler på arbejdsmiljøområdet herunder sikre den rette tilsynsunderstøttelse til de tilsynsførende. I tilsynsgruppen arbejder vi i tæt samarbejde med de øvrige kontorer i det Arbejdsmiljøfaglige center og de tre tilsynscentre. Vi har en central rolle i at understøtte videndeling i organisationen vedrørende tilsynsindsatsen og understøttelsen af de tilsynsførende.

En væsentlig opgave er at drive projekter, der har til formål at understøtte tilsynsindsatsen fx. større projekter om at strukturere og kvalificere det materiale de tilsynsførende bruger, når de fører tilsyn på virksomheden. Der vil også være opgaver, der handler om at udvikle og understrøtte kvaliteten i tilsynsindsatsen. De fleste opgaver kræver bred involvering og samarbejde på tværs i Arbejdstilsynet. Derudover vil der være opgaver med ministerbetjening på området, hvor vi navigerer i krydsfeltet mellem faglighed og politik. Dine opgaver sammensættes med udgangspunkt i ovenstående, dine kompetencer og interesser.

Kontorets øvrige opgaver består blandt andet i at gennemføre analyser og evalueringer, sikre overvågning af arbejdsmiljøområdet, drive Arbejdsmiljøforskningsfonden og Arbejdsmiljøpuljen. 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, med et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt en uformel stemning med plads til humor. Som vores nye kollega bliver du en del af et engageret kontor med et stort fagligt fokus, præget af en høj grad af selvstændighed kombineret med kollegial sparring.

Som udgangspunkt vil dine opgaver omfatte:

 • Projektledele af større projekter, der har til formål at understøtte tilsynsindsatsen
 • Koordinerings- og udviklingsarbejde på tværs af organisationen mhp. at styrke kvaliteten i tilsynsindsatsen
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, notater og præsentationer til bl.a. ledelsesbetjening
 • Ministerbetjening, herunder besvarelse af folketingsspørgsmål mv. på kontorets område
 • Øvrige opgaver knyttet til tilsynsgruppens opgaveportefølje, herunder interne ad hoc-opgaver.
   

Bliv vores nye kollega 

Vi lægger vægt på, at du:

 • har en relevant akademisk uddannelse (fx cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.scient.soc, cand.jur eller lignende)
 • er løsningsorienteret og selvstændigt kan drive strategisk vigtige opgaver (solid erfaring med projektledelse)
 • kan lide og er god til at samarbejde og koordinere på tværs af forskellige fagligheder og interesser 
 • er analytisk stærk og en skarp formidler
 • har interesse i og erfaring med ledelses/-ministerbetjening
 • har erfaring fra en politisk styret organisation fx fra en styrelse
 • er struktureret, kan lide at have mange bolde i luften og bevarer overblikket
 • trives i en hverdag, hvor tingene kan gå stærkt
 • har gåpåmod, god energi og er nysgerrig, initiativrig og ansvarsfuld

Det er desuden en fordel, hvis du har tilsynsfaglig viden og/eller kendskab til arbejdsmiljøområdet, men det er ikke en betingelse.
 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. februar 2022.

Du bliver ansat som specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.
 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte souschef Anne-Dorte Duedal Stanstrup på tlf. 7220 8987 eller specialkonsulent Caroline Klitgaard på tlf. nr. 7220 8598.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 9. december 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

Send Ansøgning

Henter PDF