Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Faglig stærk jurist til at bidrage til sikkert arbejde med kemi

Vil du være med til at udvikle og forenkle den nødvendige regulering, der skal lægge grundlaget for sikkert arbejde med farlig kemi på de danske arbejdspladser?  Interesserer du dig for samspillet mellem dansk ret og EU-ret? Og trives du i krydsfeltet mellem juridiske spidsfindigheder og politiske ønsker? Så er stillingen i kontoret for Kemi og Teknik helt sikkert noget for dig.
 

Om jobbet: Stort ansvar og spændende juridiske opgaver

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger bl.a. vil skulle varetage følgende opgaver:

 • foretage servicetjek af eksisterende regler og udarbejde nye, forenklede bekendtgørelser og dertil hørende vejledninger
 • gennemføre EU-regulering i dansk ret
 • ministerbetjening, herunder bidrage til svar til Folketinget mv.
 • bistå med generel regelfortolkning bl.a. ift. spørgsmål fra Arbejdstilsynets tilsynsførende
 • behandle principielle juridiske spørgsmål

Der er stor politisk bevågenhed på det kemiske arbejdsmiljø, og det er derfor vigtigt, at du har mod på at navigere i krydsfeltet mellem høj faglighed, politiske og partsinteresser og effektiv implementering af nye tiltag. Vi står over for store opgaver med at give reguleringen et servicetjek med fokus på at forenkle den, så det bliver lettere for virksomhederne at forstå og efterleve reglerne. Du vil sammen med dine kollegaer i kontoret skulle indgå i dette arbejde, og du får gode muligheder for at sætte dit præg på udviklingen af området.

Om vores kontor

Du bliver en del af kontoret Kemi og Teknik, som er forankret i Arbejdsmiljøfagligt Center (AFC), der udvikler og fastholder et højt niveau for arbejdsmiljøfaglig viden, som anvendes til den løbende betjening af beskæftigelsesministeren og til at understøtte virksomhedernes arbejdsmiljøindsats samt Arbejdstilsynets tilsyn hermed.

Vi er pt. 23 medarbejdere i kontoret med mange forskellige faglige baggrunde, heraf 5 jurister, hvoraf du bliver den ene. Vi har et stor ansvarsområde og fastsætter regler for alt fra arbejde med asbest, kræftfremkaldende stoffer til at anvende personlige værnemidler og arbejde med maskiner, elevatorer mv. Du vil blive forankret i kemi-teamet, hvis fornemste opgave er at understøtte virksomhederne i deres arbejde for at skabe et sikkert arbejde med farlig kemi.

Om dig

Vi forestiller os, at du er:

 • cand.jur.
 • gerne erfaring med regelarbejde
 • har kendskab til og interesse for offentlig ret
 • er faglig nysgerrig og har mod på at opsøge ny viden og bevæge dig ind på nye juridiske områder
 • har en proaktiv og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver
 • er samarbejdsorienteret og motiveres af at skabe resultater sammen med dine kollegaer.

Om Arbejdstilsynet – faglighed og samarbejde

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Du bliver del af en organisation, hvor vi arbejder tværfagligt, og hvor vi vægter faglig sparring og udvikling højt. Vi har en spændende og afvekslende hverdag med en uformel omgangstone, og det forventer vi, at du vil bidrage til. Hos os er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt gode karrieremuligheder inden for hele beskæftigelsesministeriets koncern.

Vi bor på Østerbro, men vi har også kontorer i Slagelse, Kolding og Hadsten, så vi er fleksible i forhold til arbejdssted. Vi har fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde og en høj grad af frihed under ansvar, så du har mulighed for i vid udstrækning selv at tilrettelægge arbejdsdagen. Samtidig lægger vi vægt på et godt socialt fællesskab med badmintonklub, fælles yoga, motionsrum, massageordning og en god kantine.  

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi håber, du har mulighed for at starte hos os senest den 1. marts 2022.

Ansættelse og aflønning sker afhængig af dine kvalifikationen enten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

Har du spørgsmål til stillingen?

Har vi fanget din interesse, så tøv ikke med at stille eventuelle spørgsmål til kontorchef Gro Iversen på 7220 8610 eller mail groiv@at.dk eller din kommende kollega specialkonsulent Jannie Frydenborg Hansen på 7220 8752 eller mail jfha@at.dk.  

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. 5162 2762.

Sådan søger du

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi håber, at du bliver en del af holdet. Send derfor send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest søndag 16. januar 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.

Send Ansøgning

Henter PDF