G� til hovedindholdet

Ledige jobs i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Tilsynsførende til tilsyn med psykisk arbejdsmiljø

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på danske virksomheder i København og på Sjælland? Har du kompetencer inden for det arbejds- og organisationspsykologiske område og interesse for at lære mere om fysisk arbejdsmiljø? Så har vi ledige stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Øst.

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

Som tilsynsførende fører du tilsyn med det psykiske og det fysiske arbejdsmiljø på private og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at arbejde med de højst prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får en bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet på alle typer virksomheder. 

Du kommer til at føre tilsyn inden for en afgrænset gruppe af brancher, og opgaverne som tilsynsførende omfatter hele tilsynsforløbet på virksomheden fra forberedelse og udførelse til efterbehandling. Efter en grundig oplæring i forskellige arbejdsmiljøproblemstillinger, forventer vi, at du kan vurdere og reagere over for de væsentligste arbejdsmiljøproblemer. 

I Tilsynscenter Øst er vi ca. 250 medarbejdere og vi udfører tilsynsopgaver på hele Sjælland, Lolland/Falster og Bornholm. Vi er organiseret i tilsynsgrupper med ca. 25 tilsynsførende pr. gruppe, som er fordelt på forskellige brancher. Du bliver således del af en tilsynsgruppe og indgår i et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som arbejder med arbejdsmiljø, og som du videndeler og sparrer med om opgaverne.

Bliv vores nye kollega

Du kan have:

  • en akademisk uddannelse med vægt på arbejdsliv/organisationspsykologi. Du kan f.eks. være cand.mag., cand.psyk., cand.scient. i arbejdslivsstudier eller lignende
  • en professionsfaglig uddannelse inden for det sundheds- eller socialfaglige område, måske er du ergo-/eller fysioterapeut eller har en anden sundhedsfaglig baggrund.

Derudover forventer vi, at du: 

  • kan analysere og beskrive problemstillinger i arbejdsmiljøet, f.eks. med baggrund i observationer af arbejde, interviews, skriftlige kilder som trivselsundersøgelser, APV´er eller lignende
  • evner at håndtere dialog på en måde som kan motivere til ændring i handlinger 
  • kan arbejde struktureret og meget selvstændigt, men samtidigt er en udpræget holdspiller
  • har lyst til at varetage rollen som myndighed, når du fører tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø
  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • har stærke evner for formidling og skriftlig fremstilling
  • er rutineret IT bruger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter den 1. juni 2023.

Du ansættes som tilsynsførende efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Har du en akademisk uddannelse eller er uddannet ergo- eller fysioterapeut, ansættes du i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. 

Det er en betingelse, at du har kørekort til bil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. Der er mulighed for distancearbejdsplads.

Tilsynscenter Øst har kontorer i henholdsvis København og Slagelse

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Mette Adolph Huld på tlf. 7220 9441, tilsynschef Anne Mette Rasmussen 7220 9078 eller tilsynschef Peter Rønberg Hansen 7220 9120

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Maiken Skyum Bastholm, tlf. nr. 7220 5105 eller Jóna Thomsen, tlf. nr. 7220 5272, i Beskæftigelsesministeriets HR.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlige baggrund til at søge stillingerne. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 27. marts 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 15 og 16.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Send Ansøgning

Henter PDF