G� til hovedindholdet

Ledige jobs i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø – indenfor Bygge & Anlæg samt Social dumping

Vil du være med til at gøre en forskel? Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på byggepladser i Københavnsområdet og på Sjælland? Har du kompetencer inden for teknik, kemi, ergonomi, brænder du for at bekæmpe social dumping, eller har du kompetencer inden for det psykiske område? Så har vi spændende stillinger som tilsynsførende i Tilsynscenter Øst.

Vær med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø i danske og udenlandske virksomheder

Som tilsynsførende skal du forholde dig bredt til arbejdsmiljøproblemstillinger inden for såvel ulykker, ergonomi, kemi, støj, psykisk arbejdsmiljø, social dumping m.m. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af engagerede kollegaer, som brænder for arbejdsmiljøsagen. 

Opgaverne er meningsfulde og udfordrende med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og arbejdsdagene er præget af en stor grad af afveksling i opgavetyper og opgaveindhold.

Opgaverne består i, at

 • føre tilsyn med virksomheder primært på byggepladser. Social dumping-gruppen fører dog også tilsyn i andre brancher som fx restauranter, den grønne sektor, transportvirksomheder, værksteder m.m.
 • håndtere administrative opgaver som fx afrapportering og reaktionsskrivning
 • udføre dialogmøder på virksomhederne.
 • deltage i koordinerende og faglige møder i den respektive tilsynsgruppe.

Et godt arbejdsfællesskab

Hos os vil du indgå i et team af top engagerede kollegaer med stor variation af uddannelses baggrunde. Vi søger til 2 grupper Bygge & Anlæg og Social dumping, du vil være fast tilknyttet den ene af de to grupper, men der er et tæt samarbejde mellem grupperne, og man skal være indstillet på at varetage tilsynsopgaver, der går på tværs af grupperne. 

 • Vi er ca. 150 tilsynsførende fordelt på hele Sjælland og Bornholm. Samt et administrativt team på ca. 80, der sørger for, at du kan føre tilsyn optimalt.
 • Du vil høre til enten på Østerbro eller i Slagelse afhængig af din bopæl.
 • Du kan få distancearbejdsplads.
 • Du vil indgå i et godt arbejdsfællesskab, hvor der sparres dagligt om sager. Vi har mange fagligheder og alle trives med at hjælpe hinanden.
 • Hos os kan du blive arbejdsmiljøekspert med mulighed for konstant udvikling.

Din kollega siger: ”arbejdsopgaven er den samme, men ingen dag er ens”.

Bliv vores nye kollega 

Vi forestiller os, at du: 

 • Har en baggrund som fx håndværker, ingeniør, konstruktør, kemiker, maskintekniker, maskinmester, ingeniør, fysio-/ergoterapeut, cand. psyk. eller cand. pæd. psyk og/eller, at du har brancheerfaring inden for arbejdsmiljøarbejde eller social dumping. 
 • Eller har du en anden uddannelsesmæssig baggrund f.eks. arbejdslivsstudier eller anden relevant videregående uddannelse kombineret med erhvervserfaring, som er relevant i forhold til at arbejde med arbejdsmiljø og social dumping.
 • Har et kendskab til bygge- og anlægsbranchen, herunder organiseringen og arbejdsprocesserne på byggepladser. 
 • Har stærke formuleringsevner – både skriftligt og mundtligt. 
 • Kan se sig selv i rollen som en myndighed.

Det er en betingelse, at du har kørekort til personbil. Arbejdstilsynet stiller evt. tjenestebil til rådighed. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. juni 2023

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg. 

Er du uddannet akademiker, ergo- eller fysioterapeut eller bygningskonstruktør, ansættes du i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Er du maskinmester, ansættes du i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for maskinmestre i land. Er du håndværker ansættes du i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for håndværkere og teknikere.   

I starten af din ansættelse sørger vi for, at du får et intensivt sidemandsbaseret uddannelsesforløb i arbejdsmiljø.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte. Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Jakob Krohn-Rasmussen på tlf. 7220 9101 eller tilsynschef Bjørn Wirlander på tlf. 7220 8645. 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762 eller specialkonsulent Maiken Skyum Bastholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5105.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest 27. marts 2023

Vi forventer at holde samtaler i uge 15.

Vi venter med spænding på at se hvad du kan tilbyde i din ansøgning.

Send Ansøgning

Henter PDF