Gå til hovedindholdet

Personoplysninger ved nyhedsbreve 

Når du siger ja til at modtage nyhedsbreve fra Arbejdstilsynet, accepterer du samtidig, at vi opbevarer og bruger din mailadresse for at kunne sende dem til dig.

Formålet

Når du siger ja til at modtage pressemeddelelser fra os, accepterer du samtidig, at vi opbevarer og bruger din mailadresse og dit navn for at kunne sende dem til dig. Vi giver ikke oplysningerne videre til andre end den databehandler, som leverer det tekniske system, vi bruger til at udsende pressemeddelelserne.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores mails med pressemeddelelser fører vi også statistik over brugen af dem. Oplysningerne bliver kun brugt på et overordnet niveau, og dit navn og e-mail vil ikke blive brugt i den sammenhæng.

Retsgrundlaget for at behandle af dine personoplysninger i forbindelse med dit abonnement på vores nyhedsbrev er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet. Vi sletter din mailadresse, hvis du afmelder nyhedsbrevet, og behandler således kun dine personoplysninger så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. At du trækker dit samtykke tilbage vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, som foretages inden tilbagetrækningen af samtykket.

Dine rettigheder som registreret

Du har en række rettigheder, når vi håndterer oplysninger om dig. Du har ret til:

  • Indsigt – du har til hver en tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig samt en række yderligere oplysninger.
  • Berigtigelse – du har ret til at bede os om at få rettet oplysninger, som fx er forkerte eller vildledende.
  • Sletning – du har i særlige tilfælde ret til at få slettet de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Indsigelse – hvis du ikke mener, at vi har nogen grund til at bruge dine personoplysninger, har du også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af oplysningerne.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

Pas på phishing

Når vi sender nyhedsbreve ud, beder vi dig aldrig om nogen former for login oplysninger.

Her kan du klage

Du har ret til at indgive en klage til Arbejdstilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside.

På Datatilsynets hjemmeside kan du også finde mere information om databeskyttelse, dine rettigheder og brug af personoplysninger:

www.datatilsynet.dk

Kontakt Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til vores behandling heraf, er du altid velkommen til at kontakte Arbejdstilsynet.

Arbejdstilsynet
Landskronagade 33
2100 København Ø
CVR-nr.: 21 48 18 15

Telefon: 70 12 12 88

E-mail: at@at.dk

Kontakt data-beskyttelsesrådgiveren

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

Telefon: 72 20 50 00

E-mail: dpo@bm.dk

Ved brev:

Holmens Kanal 20
1060 København
att. "databeskyttelsesrådgiver"Henter PDF