Gå til hovedindholdet

Personoplysninger ved nyhedsbreve 

Når du siger ja til at modtage nyhedsbreve fra Arbejdstilsynet, accepterer du samtidig, at vi opbevarer og bruger din mailadresse for at kunne sende dem til dig.

Hvad gør vi ved dine oplysninger?

Vi giver ikke oplysningerne til andre end den databehandler, som leverer det tekniske system, vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores nyhedsbreve fører vi også statistik over brugen af dem. Oplysningerne bliver kun brugt på et overordnet niveau, og din e-mail vil ikke blive brugt i den sammenhæng.

Du kan altid let afmelde dig vores nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene.

Hvis du afmelder dig, stopper vi hurtigst muligt med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse.

Retsgrundlag

Vores retsgrundlag for at håndtere dine personoplysninger følger af dit ”ja tak” og af artikel 6, stk. 1, litra a, i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF (databeskyttelsesforordningen).

 Henter PDF