Gå til hovedindholdet

Mit AT: Jeg har en profil som jeg ikke har brugt længe, og nu kan jeg ikke logge ind igen?

Hvis dit login ikke har været brugt i 2 år, får du en besked fra os om at din profil, hvis du ikke reagerer inden for en måned, vil blive slettet.

Hvis du ønsker at beholde din profil, skal du blot logge ind igen, så bevarer du profilen.

Henter PDF