Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Testmanager med lyst til at skabe orden og strukturer

Drives du af at sikre gennemtestede it-løsninger, til dem der har fokus på at sikre det gode arbejdsmiljø på byggepladser, i børnehaver og på kontorerne rundt om i landet? Kan du holde snor i processen og sikre det gode samarbejde om at få testet løsningerne helt ud i hjørnerne? Så er det dig vi leder efter som vores nye test manager i Kontoret for Digitalisering og Data i Arbejdstilsynet. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Struktur, koordinering og overblik over testen af Arbejdstilsynets it-løsninger

I Arbejdstilsynets Kontor for Digitalisering og Data er vi ansvarlige for it-understøttelsen af organisationens opgaver, herunder også at driften af systemerne er effektiv, og at systemerne er tilgængelige, og performer som de skal. Arbejdstilsynets fagsystemer udgør et komplekst systemlandskab, der omfatter selvbetjeningsløsninger til virksomhederne, mobile løsninger og pc-løsninger til vores tilsynsførende, ESDH til sagsbehandling og opgavestyring, data warehouse til distribution af data, tilsynsplanlægning og performancestyring mv. Vi arbejder pt. på en omfattende modernisering af vores systemlandskab, som vil strække sig over de kommende 2-4 år.

Vi har brug for en ambitiøs, udadvendt og struktureret test manager, der kan være ansvarlig for at sikre, at vi har de rette processer, som understøtter at vores løsninger er gennemtestede inden de releases. Vi opererer med flere testmiljøer bl.a. i Azure og systemunderstøtter test og udvikling i JIRA. Dine opgaver vil blive løst i tæt samarbejde med vores testere, udviklingsleverandører og projektledere.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • Etablere processer som understøtter testen fra start til slut.
 • Tage det faglige ansvar for test i tæt samarbejde med vores leverandører.
 • Planlægge og strukturere et testforløb.
 • Styre testforløbets aktiviteter og ressourcer.
 • Sikre hensigtsmæssige processer i forbindelse med udarbejdelse og eksekvering på testcases.
 • Understøtte fremdriften på testen og handle når det er nødvendigt.
 • Sikre det rigtige grundlag for ledelsesmæssige beslutninger og prioriteringer relateret til test og udvikling.
 • Arbejde tæt sammen med release manager om release af det testede.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og spændende udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for et effektiv Arbejdstilsyn og menneskers arbejdsliv.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant videregående uddannelse eller væsentlig erfaring med test management fx cand.it., datalog, ingeniør eller tilsvarende,
 • har haft ansvar som testmanager i et tilsvarende job,
 • tænker og arbejder analytisk, struktureret og helhedsorienteret,
 • er udadvendt og handlekraftig,
 • er god til at kommunikere og sikre at budskabet når frem,
 • har erfaring med testplanlægning og gennemførsel, gerne i et agilt framework,
 • har erfaring med Azure eller tilsvarende system og
 • har erfaring med Jira eller tilsvarende system.


Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.


Løn- og ansættelsesvilkår

​Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

​Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Souschef i Digitalisering og data Iben Møller Søndergård på tlf.nr. 7220 8527.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest de. 1. oktober 2020.

Send Ansøgning