Sådan søger du

Hvis du ikke vælger noget, søger du automatisk i alt indhold på at.dk.
Du kan også begrænse din søgning til at kun søge i Regler eller i Brancher. Det gør du ved at markere enten Søg i regler eller Søg i brancher.
Nulstil søgning fjerner de afgrænsninger du har foretaget.
Gå til hovedindholdet

Ledige job i Arbejdstilsynet

Her kan du se en oversigt over ledige jobs hos Arbejdstilsynet lige nu.

Student med interesse for databehandling og analyser

Vil du være med til at oparbejde data fra store spørgeskemaundersøgelser og Arbejdstilsynets egne data? Er du skarp på analyser og trives med en systematisk tilgang til opgaver? Er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst? Så er en stilling som studentermedhjælper i kontoret for Analyse og Metode i Arbejdstilsynet måske noget for dig. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.  

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.  

Du kan læse mere om os på www.at.dk

 

Bliv en del af et fagligt stærkt kontor med mange forskellige opgaver 

​Du bliver en del af kontoret for Analyse og Metode i Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Kontoret har ansvaret for analyser og evidensarbejde i Arbejdstilsynet og for aktivt at omsætte denne viden til udvikling af nye indsatser og metoder, der kan fremme Arbejdstilsynets indsatser. Kontoret gennemfører løbende analyser og evalueringer af Arbejdstilsynets indsatser og virkemidler.

Kontoret har også ansvaret for et måleprogram for overvågning af arbejdsmiljøet i Danmark. Arbejdsmiljøovervågningen er hovedsageligt baseret på to store spørgeskemaundersøgelser – en til ansatte og en til virksomheder. Kontoret arbejder med at udvikle, oparbejde og analysere data fra overvågningen.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejde, med et tværfagligt miljø, og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø. I kontoret er vi 26 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde og tre studentermedhjælpere. Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af et engageret kontor med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at sætte dine kompetencer og viden fra studiet i perspektiv. 


Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt blive knyttet til oparbejdning af data og gennemførelse af analyser i relation til overvågningen samt evalueringer af Arbejdstilsynets indsatser. Ud over opgaver i forbindelse med overvågningsdata og evalueringer, vil du få mulighed fortil at bidrage ind i konkrete projekter, der passer til dine erfaringer og interesser.

Som udgangspunkt vil dine opgaver omfatte:

 • oparbejdelse af data fra spørgeskemaundersøgelser
 • gennemføre mindre selvstændige analyser inden for overvågningen
 • deltage i arbejdet med evalueringer og vidensopsamlinger
 • udarbejdelse af præsentationer og notater mv.
 • bidrage til kontorets øvrige opgaver.
   

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du:

 • er stud.scient.pol., stud.polit., stud.oecon., stud.scient.san.publ., stud.scient.soc. eller lignende 
 • har stærke metodiske kompetencer
 • har kendskab til SAS
 • har kendskab til at arbejde med spørgeskemadata, herunder erfaring med SurveyXact eller lignende programmer
 • har lyst til at arbejde med arbejdsmiljø
 • har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang
 • har lyst til at arbejde med formidling og præsentation af data
 • er initiativrig og kan arbejde både selvstændigt og indgå i projekter med andre
 • er god til at formulere dig på skrift.
   

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår  

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter 1. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
  

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Sørensen på tlf. nr. 7220 8913 eller specialkonsulent Anja Kirkeby på tlf. nr. 7220 8940.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 17. juni kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler d. 21 juni og evt. 2. samtaler 23 juni. .
 

Send Ansøgning