Ny arbejdsmiljørepræsentant

Er du ny arbejdsmiljørepræsentant og måske lige kommet hjem fra dit første kursus? Eller trænger du bare til at få opdateret din viden, så kan du læse med her.

Er du ny arbejdsmiljørepræsentant og måske lige kommet hjem fra dit første kursus? Eller trænger du bare til at få opdateret din viden, så kan du læse med her.

Som nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant er det vigtigt at få afklaret, hvilke opgaver du skal være med til at løse.
Arbejdsmiljørepræsentantens opgaver

Som nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant er der mange opgaver at tage fat på, men hvor skal man starte? Her finder du 7 forslag til, hvordan du kommer i gang.
Kom godt i gang som ny arbejdsmiljømiljørepræsentant

Nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere skal tage en obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse på 22 timer. Herefter kan de tage en supplerende uddannelse.
Uddannelse af arbejdsmiljørepræsentant

Står man overfor et akut arbejdsmiljøproblem, gælder det naturligvis først og fremmest om at handle hurtigt. Men i andre situationer kan det være en fordel at bruge en problemløsningsmodel, så man kommer hele vejen rundt om problemet og får valgt den mest optimale løsning.
Sådan håndterer I et arbejdsmiljøproblem

Som ny arbejdsmiljørepræsentant er der mange ting, man skal sætte sig ind i. Her finder du nogle gode råd til, hvor du finder den nødvendige viden.
Guide til nyttig viden

Som ny arbejdsmiljørepræsentant er det vigtigt at kende de vigtigste aktører og samarbejdspartnere på arbejdsmiljøområdet.
Roller og ansvar

Problemløsningsmodellen kan bruges på mange forskellige typer af problemstillinger. Her er et eksempel på, hvordan man kan håndtere et indeklimaproblem i et storrumskontor.
Eksempel på brug af problemløsningsmodellen