Gå til hovedindholdet

Ny rapport om en mulig fælles standard for opgørelse af arbejdsulykker på byggerier

Ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø: ”Udvikling af en fælles standard for opgørelse af arbejdsulykker på store byggerier” afdækker mulighederne for at oprette en fælles og ensartet standard for opgørelse af arbejdsulykker på byggerier.

Rapporten er bestilt af Arbejdstilsynet og vil blive præsenteret for en række offentlig bygherrer den 9. marts 2022. En fælles standard vil bl.a. kunne øge gennemsigtigheden ift. ulykker, sikkerhed og forebyggelse af risici og samtidig bidrage til en øget dialog og opmærksomhed omkring sikkerheden i byggebranchen som helhed.

Du kan læse rapporten her: 

Udvikling af en fælles standard for opgørelse af arbejdsulykker på store byggerier - pdf 

Henter PDF