Gå til hovedindholdet

Få din helt personlige indgang til at.dk

Du har nu mulighed for at gemme indhold og følge med i de temaer og regler, der er vigtige i forhold til dit arbejdsmiljøarbejde.

Hvad enten du bruger Arbejdstilsynets hjemmeside ofte eller en gang i mellem, er det nu muligt for dig at samle dit eget overblik over de vigtigste regler, vejledninger, værktøjer og anden information, der omhandler netop de emner, som er centrale i dit arbejdsmiljøarbejde. Den nye funktion, der hedder Mit AT, er en nem måde for dig som bruger at gemme den information, du har brug for.

Hvordan virker Mit AT?

Første gang du bruger Mit AT skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som giver dig mulighed for, når du efterfølgende navigerer rundt på sitet, at gemme specifikke sider på din profilside i Mit AT eller følge bestemte emner.

Billede af  Mit AT

Med din profilside har du mulighed for at gemme det valgte indhold i forskellige mapper efter eget ønske. Og du kan lave dine egne noter til indholdet. Det kan fx være, at du gerne vil samle indhold som forberedelse til et bestemt møde, eller du har ansvar for forskellige områder og derfor gerne vil skabe dit eget overblik.

Bliv opdateret, når der kommer ny viden

Ved at følge bestemte områder, der interesserer dig, har du samtidig mulighed for at blive opdateret direkte i din indbakke, når der kommer relevante opdateringer på dine områder. Det kan fx være ændringer i regler, nye værktøjer eller anden information, der er vigtig i dit arbejdsmiljøarbejde.

Kom i gang allerede nu

Du kan allerede nu logge ind på at.dk og oprette en profil under Mit AT. Det er kun dig, der kan tilgå profilen, og du kan til en hver tid slette den igen. Profilen er knyttet op på en e-mail og adgangskode og bliver ikke gemt lokalt på din computer.

Har du spørgsmål eller ønsker til Mit AT, er du velkommen til at skrive til

Kom godt i gang med Mit AT

Henter PDF