Gå til hovedindholdet

Indstil din virksomhed til pris for god arbejdsmiljøpraksis

Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur (EU-OSHA) organiserer i samarbejde med medlemsstaterne en prisuddeling for virksomheder og organisationer, der udmærker sig ved at fremme godt arbejdsmiljø i en digital tidsalder.

Formålet med prisuddelingen for god arbejdsmiljøpraksis 2023-2025 er at fremhæve gode eksempler på organisationer, der aktivt forebygger arbejdsmiljørisici i forbindelse med at indføre digitale systemer på arbejdspladsen.

EU-OSHA er på udkig efter eksempler, der viser helhedsorienteret tilgang til arbejdsmiljøledelse, hvor både arbejdsgivere og medarbejdere arbejder sammen. Juryen vil også kigge efter tiltag, som er både bæredygtige og omsættelige.

Vinderne vil blive offentliggjort i april 2025, og der vil blive afholdt en prisoverrækkelse for at hylde alle de deltagende organisationers opnåede resultater.

Læs mere

Sikkert og sundt arbejdsmiljø i den digitale tidsalder: Prisuddeling for god praksis - pdf

Ansøgning

Hvis du vil indstille din virksomhed til en pris, skal du udfylde en ansøgningsblanket og sende den til:

at@at.dk

Du er velkommen til at skrive til samme mail, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Udfyld ansøgningsblanket - docx

Ansøgningsfrist er 15. februar 2024.

Henter PDF